dilluns, 20 de novembre del 2006

Cap de setmana tibantós


Si nois, m'he passat un cap de setmana pillat a l'escalada esportiva tibant com un "loku" a Perles. Solete i una temperatura ideal per foter-li gasto. El divendres a la nit vaig clapar senzillament deu horetes és a dir que el dissabte el matí estava que em sortia; el resultat va ser un 7a amb pas bloquero al segon pege Cullons !!!!Fort... I el company Iñaki és va currar un bon 6c. Amb l'adrenalina pels núbols vaig pensar tornar-hi diumenge encara que haviem quedat per fer tapia però la motivació va poder més.

A Perles la temperatura segui igual de bona i aquest cop erem el Patrick el meu nanu (Bernat) de dotze anyets i uns més d'Andorra. Quin dia tant i tant bo i quines tibades el Bernat es va fer un 6c a red point (4 pegues) i un 6b+ bloquero a flash i un 7a amb tope rope a la primera...el tio promet. Jo vaig fer a flash un altre 7a...Osti que bo. Ara a tibar al roco

I aviam si neva d'una vegada

4 comentaris:

Antoniu ha dit...

Ni putaaaaa idea de que collons estas parlant... Que si pas bloquero, que si pege que si red point, bloquero a flash...

peru esu que eeeehhh!

El que està clar que el Bernat es mucho Bernat i que haviat (si ja no ho fa ja) us passarà la ma per la cara. Aleshores és quan l'Isidru dira: "Ha sortit al pare..." mentres se li cau la baba. De fet hauras de portar babero quan vas a escalar amb el llangardaix-Bernat.

Felicitats per aprofitar el finde i per la part que et toca de tenir un màquina com a fill.

Una cosa més... peaso de foto pero que no "s'etocurreixi" fer el mateix pas que ja tens una edat.

salutacions

Anònim ha dit...

ei Kantugosumo (o gusimundo peleon) la pregunta de la setmana és: d'on treus aqeustes fotos tant plàstiques???

no em crec que les facis tu, ja que tu no hi entens amb fotografia, ets un patàn dels grns amb els objectius i els tripodes.

de quina web són???

Anònim ha dit...

Unicament miro les fotos.
Bruce-Carl-Lee

Anònim ha dit...

ospe Isidre, poc que hi podré escriure en aquest teu bloc perquè no entenc res del que dius!!!!!! ara resultarà que a sobre d'escaladors sou culturetes,ja ho veig... ben complets.

"hasta" n'aprendré i tot...

i ja pots anar apel·lant a la neu, ja... aquest any la veuràs de lluny. s'han acabat les grans nevades, l'escalfament que tan coneixes ja és aquí i les previsions més negatives s'avançaran uns anys. O sigui que els XXL i companyia ja poden anar pensant en noves idees perquè la cosa està crua, crua, crua...