dilluns, 26 de maig del 2008

TAGHIA A LA PANXA DEL BOU


El proper dijous dia 29 a les 21.35 h a la Panxa del Bou de Sabadell, al carrer Quintana número 80 (telf. 93 7209824) farem un passe de l’estada al Taghia.

Taghia somnis verticals

En aquest passe no hi veureu ni alliberaments de grans vies, ni obertures increïbles a parets verges, ni artificials d’alta volada... Tant sols hi podreu veureu un viatge de 14 persones d’edats dels 13 anys als 42. Catorze persones carregades d’il·lusions i somnis verticals. Vàrem realitzar les vies clàssiques de la zona. Vies espectaculars amb una roca immillorable. Diuen que és el millor calcari del món...i crec que és veritat.
La intenció de la projecció no és cap altre que mostrar un viatge, una aventura a un lloc aïllat, a un lloc màgic...
Una de les noies, l’Ester Sabadell, a la seva tornada a Barcelona va escriure quatre ratlles que descriuen a la perfecció aquests 10 dies al Marroc:

... Acabo d’arribar del Marroc. Taghia és un poblet perdut als peus dels Atles, un terreny abrupte, dur, impressionant, càlid, màgic... un poble on per arribar-hi necessites caminar dues hores, aïllat del món, amb una economia d’autosuficiència... ni internet, ni el mòbil trenquen la solitud d’aquest racó de món. Els berebers, així s’anomenen els habitants d’aquesta regió, viuen coherents amb el seu paisatge, i són els guardians d’aquesta salvatge naturalesa. Hem estat una setmana compartint les nostres escalades amb la seva vida rutinària. Línies perfectes a parets perfectes. Vides peculiars, amb gent peculiar ...
Ja ho saveu trenta minuts amb sabor marroquí i amb escalades fetes per mortals.

1 comentari:

Flanagan ha dit...

ei, Isidre! sóc en Pitu! dijous no et podré venir a veure ni escoltar, seria un plaer, tinc consell escolar, ufffff! m'ha agradat molt el que he vist! sou uns cracks! a veure si ens emaliem una mica! saluuuuuut!