dimecres, 6 de febrer del 2008

OBERTURA TEMPORAL.... 7b+ A MASRIUDOMS


Tornem a obrir, de moment.
Sincerament em creia que les meves pròpies reformes trigarien més dies (encara no les tinc enllestides del tot) però ja estic a punt per explicar-vos minsament alguna tibadeta.
Aquest cap de setmana llarg (tres dies per la gent d’Andorra) el nanu i jo vàrem agafar els trastos i ens vàrem escapar a Siurana. Em tibat a l’Esperó Primavera i al Pati dissabte. Diumenge a Masriudoms juntament amb el David i el Gerard i dilluns tornem a Siurana al sector Can Toni Gros. A tots els llocs bones vies i en alguna via alguns “alejes” més que importants i el grau apretat, Siurana és Siurana.
El meu grau màxim no encadenat ha estat 7a i l’encadenat 6c+. El nanu ha triomfat emportant-se el seu primer 7b+ a Masriudoms i un 7a i un 7b al sector de Can Toni Gros...Moltes felicitats.
Salut.
Pd. Ahir una corregudeta (ummmm). Sant Julià-Collet de Costa Seda 710 metres de desnivell positius amb 42 minutets i alt de pulsacions...
Vindràn temps millors, això espero.

4 comentaris:

Marieta ha dit...

ostres ostres aquests d'andorra...si continueu així de forts no us deixarem entrar, eh??? jejejej
petons!

Isidre Escorihuela ha dit...

Marieta...i tu parles de gent forta ???? Tota cosida i com tibabes...
Salut

Raquel ha dit...

Odtres, el teu nanu no pare de triomfar!! I tu no et quedes curt, eh!!

Felicitats pel retorn!!

Antoniu ha dit...

Ben retrobat Kantu.

A mi que fassis escalada, ja m'està be. Ara... que comencis a corret (ummmm) doncs home... ja em comença a ficar-me nervios ;)

Vindre a correr? Uy Kantu, no puc. Avui no puc i demà? PUF tampoc.