dilluns, 27 de novembre del 2006

MAL DE BRAÇOS !!!!



Quin cap de setmana gent !!!. Dos dies tibant-li a Perles. Tinc els braços fets fosfatina. Els dies no han estat excelents, però no ha plogut que ja ès molt. El que ha triomfat ha sigut el Bernat...aquí la crònica.

El dissabte vàrem fer escalada familiar, Bernat, Ester, Patrick , Marta, la seva nena de dos anyets i jo mateix. Vàrem estar al sector l'agulla d'Alba (vies fàcils combinades amb més complicades). Les mosses es vàren fer uns 5c guapos i els nois ens vàrem possar a uns 6b que el Bernat es va treure a vista. llavors el Bernat i jo ens vàrem possar a un 6c dur, molt de nyapes, romos i gotes d'aigua (presses petites i dolentes) molt guapo !!!!. La caiguda va ser assegurada, molt mal de dits però una bona via.

El diumenge ja va ser un dia molt més tibantós. Èrem tota una colla d'Andorra. El Bernat és va treure un 6b a vista i un 6c finet a flash, fort !!!!. I jo vaig volar reitaradament a l'ùltim pas d'un 7a, molt xulo que va muntar el Salva, escala be el tio. Llavors vaig montar-li un altre 7a al Bernat i va caure a un passet finet, però quasi el te apunt per encadanar-lo...un altre dia. Va estar diver el dia.

Be gent la setmana és presentar llarga i dura...què i farem !!!!

Us penjo una foto feta pel Patrick del Bernat escalant el seu primer 6c (Performance)