dimecres, 1 d’agost del 2007

CASTELL DE LES DAMES CONECCTION

A Maria !!!!.
Ahir per la tarda tenia ganes de tibar i de canviar de sector, ja feia dies que amb l’Alfons haviem parlat d’anar al Castell de les Dames (Gombrèn, Ripollès)...Lluny de casa ? Doncs si. Però és un lloc que val molt la pena d’anar-hi. Fresqueta, bosc humit, bona paret....
A dos quarts de quatre estic parat a l’àrea de servei del Túnel del Cadí...he arribat fletxat i a dos quarts de cinc ja som a Gombrèn. En poc temps ja tenim l’arnès posat.
A vegades costa situar-te en l’espai temps. En menys de dues hores he passat d’estar al curro, agobiat ha estar amb l’arnès posat a 93 Km de casa....En fi.




Sender que s'ha de seguir per arribar a peu de vies des de Gombrèn.


El fet és que es un tipus d’escalada que a mi no se’m dona massa be (física). Es una placa vertical i lleugerament desplomada amb força canto i de continuitat. Les vies son molt guapes. Però les més famoses estan un pel sobades però val molt la pena fer-les. Nanses ganses (mireu foto) 6b+ 25 metres espectaculars. Tangram 6c una via de 25 metres de continuïtat amb bons cantos fins l’última secció, un pel més tècnica. Amb un ou a cada mà 7a, tambè de 25 metres. Un 7a+ rebaixat a 7a (m’han dit). La vaig fer en top rope i la vaig trobar dura. Però una via genial de moviments, combinant tota l’estona la pila amb la tècnica i amb una roca excel·lent. I per acabar el festival l’Alfons va fer Esclatassangs un 7b de 33 metres que és veu guapísim...Es veu, per què aquesta via si que em queda lluny. Jo em vaig buidar al 6c i vaig acabar amb els braços súper inflats.
És a dir un bon lloc per pedres varies vegades, bon paisatge i bona temperatura ara a l’estiu, és cara nord.
A les 22,30 tornava a ser a Sant Julià ha on m’esperaven uns amics per fer una miqueta de festa major. Un parell de birretes i a planxar l’orella que estava petat.
I avui una miqueta més...és que no es pot parar.
Salut !!!!!


Per cert la foto d'inici no te res a veure però la Marilyn és la Marilyn o no?