dilluns, 21 de febrer del 2011

INSISTÈNCIA


Fa dies i dies que no oloro una cadena, més ben dit ni les oloro ni les veig !!!
Però segueixo insistint a fer-ho, no desespero d’aconseguir-ho algun dia.
El tema és que ja fa uns quants caps de setmana que ens “passegem” per un sector concret de Coll de Nargó i allà hi ha un 7c/+ (en la meva vida escalatoril no n’he fet ni un) que és molt guapo i que no m’avorreix repetir-lo.
És una via del meu estil (si és que en tinc cap d’estil), cosetes petites i es deixa fer fins que t’infla (bé, a mi m’infla) de tal manera que quan arribo al sector dur (si fos un pro diria el cruntx) caic miserablement!!! I ho sé, però insisteixo i ho faig tant convençut que cada cop caic agafant-me a una nova presa. Diuen els experts en la matèria d’insistir-li a una via (deu ser com fer-te pesat quan intentes un bon ligue) que ja és això ¿...? Jo no ho tinc massa clar, mai he encadenat per avorriment i mai he lligat per pesat (clar que no ho he provat).
Arribats a aquest punt, hauria de saber-me la via de memòria, però ves per on NO és així! sempre la “cago” en algun moviment. Resulta que en faig de nous, o em salto preses, o em deixo els peus que facin un claqué buscant el cigronet adequat...En definitiva, que no em concentro! La veritat és que ho faig per anar estirant el tema perquè és l’única via que tinc per mi al sector.
Però resulta que el Bernat, encadenant la via núm. 11 del sector, ha acabat la seva feina...Ves per on, quina gràcia que em fot el nanu, amb el temps que ell ha fet les seves vies jo encara li estic insistint a la ben volguda via, i és que m’agrada tant i tant... Però és clar, si ell ha posat el punt i final al sector, jo he de fer alguna cosa, em dic a mi mateix. Intentaré escalar concentrat, fins i tot estic disposat anar a lo pro i saltar-me un xapatge al que no li veig color, si ho faig caurà la via segur...Però poc pensava que qui cauria saltant-me la cinta seria jo i que la volada d’antologia seria tant o més adrenalítica que encadenar la via. Doncs sí, incomprensiblement havent superat les dificultats, havent passat de xapar la cinta i tot plegat caic !!! Increïble oi ? Però la meva satisfacció és comparable al punt i final del Bernat al sector.
Tot i així, hi insistiré segur!!!!