dijous, 13 de desembre del 2007

AMB NOCTURNITAT I ALEVOSIA




Com que la meva espatlla em fa mal, mal i més mal i ja ha nevat ahir vaig decidir començar la meva temporada d’esquí de muntanya o randoné com diem per aquí dalt. Be la penya que fa curses ja fa dies que li foten gasto hi ha gent que ja porta 10.000 metres de desnivell acumulat!!!!!.
Com que de dia els mortals treballem, durant la setmana i solem anar a les nits, a fer rando. A mi anar-hi sol ja m’agrada, però ahir em venia de gust anar-hi acompanyat. Vaig trucar a gent que pugessin anar al meu ritme (xino-xano) i com que la nit es presentava molt gèlida tothom em deia que anirien al gimnàs a fer cinta... Tindré d’anar-hi sol i al final em vaig decidir per trucar a un company, ex corredor de l’equip nacional d’esquí de muntanya, però que encara corre...
Ei vas a fer rando aquesta nit ?
Siiii i tant
Vas tranqui ?
Si que ahir vaig fer sèries
Menys mal vaig pensar
Quedem a les set a Pal ?
Ok. Per cert vindrà el Manel....glups !!!! aquest encara està a l’equip, no sap anar a poc a poc i ja porta 10.000 metres a les potes més el que arrosegue de l’estiu.
Osti tu que jo vull anar tranqui que és la primera sortideta...I tal i tal.

La veritat es que a 2 quarts de vuit de la nit fotia molt fred al pàrquing de l’estació de Pal (1.770 metres). La pujada l’anem fent a ritmillo però encara puc anar xerrant. Quan ells es paren per treure’s una peça de roba just abans del últim mur que ens porta al Cubil (2.330 mts), jo no paro i vaig tirant, penso, segur que em pillen igualment i dit i fet arriben al meu costat en un moment. Jo ja tinc els pernils a punt d’explotar, ells dos van xerrant i jo no dic ni fava, be si que dic:
Nens estic mort.
Que va !!! si vas molt be
Grrrrrrr....
Tot i així hem arribat al Cubil amb 50 minuts són 560 metres de desnivell positiu.
Ens traiem les pells ens abriguem, vull fer un traguet del camel back però esta gelat. I comencem la baixada amb una bona neu i ràpida.


Arribem al cotxe una hora més tard d’haver sortit, son dos quarts de nou.
Quins craks els meus col·legues.
Personalment estic content. Pensava que m’arrastraria més i encara me n’he sortit prou be.
Per cert si aneu de nit a les pistes a fer rando hi ha unes normes a complir; les podeu trobar al Butlletí oficial d’ Andorra (Bopa en data 20/06/07). Per primer cop està regulat i així tothom sap els seus drets i les seves obligacions (randonaires i maquinistes)
Salut !!!