dilluns, 7 de juliol del 2008

DE LES GAITES A DIABLES (TRONS I PLUJA ¿...?)







Cap de setmana llarg.
El divendres a la tarda a les cinc ja estava a les Gaites (Sant Llorenç) apunt per tibar a la fresca d’aquesta canal; els companys de corda el Tala i el Jordi i com sempre un fart de riure i d’escalar. Vàrem aprofitar la claror fins a les 21,30, amb el resultat de haver fet sis vies (entre el 6b i el 7a)...al final estic petadísim i se m’obren les ales a qualsevol moviment.... Un bon soparet, amb una companyia immillorable. Riures i més riures i organitzem el planing pel dissabte. Al matí piscina i solet i a la tarda una tunda a la Font Soleia...






Ens llevem tard, amb el cap més allà que aquí, però una piscina i la potència del sol ens posen les piles i pugem a Font Soleia. Ens quedem al Gruyère, a l’ombra, però fot una humitat i una xafogor que pot amb tots i anem fent com podem. Però tot i així ens fotem un tute de sis vies més (entre 6b i 7a), la veritat, però, és que jo ja noto els 24 llargs d’escalada que porto des del dilluns (quina setmaneta) i a la Performance (7a) m’arrossego les dues vegades que la provo. És una via molt guapa, però has d’estar fresquet i no és el meu cas... I sóc conscient que m’haig de reservar que l’endemà, la intenció es fer la GAM de Diables (Montserrat).
M’acomiado dels meus bons amics, Mar, Jordi i Tala i quedem que ens veurem a Ceusse d’aquí 15 dies.



El diumenge pel matí a les 8.15 ja estic a peu de via de la GAM...I raru,raru,raru. Ens dividim la via i comença el Jordi P. De sobta se sent un soroll increïble. Tiu això és un tro? I mirem amunt i el cel blau és fosc, negre i de sobta comença a ploure !!!!. Cullons això és increïble...Ens esperem una estoneta però la cosa no passa... Arribem al cotxe a les deu i sembla que la cosa millori...Buffff. Jo no tinc massa temps i decidim anar a la Palleta a fer alguna vieta curta i ràpida...Arribem i també es fot a ploure !!! Això és increïble...Acabem fent esportiva a prop de Collbató...Amb una calor agobiant...He sumat algunes vies més i aquesta setmana he fet 30 llargs entre el 6a i el 7a+... Avui estic cansat.
Salut gent !!!