dilluns, 1 de març del 2010

AMICS I ENCADENAMENTS




Aquí no es para mai... El tema es tibar, estar amb els amics i si s’encadena millor que millor. I sí, aquest cap de setmana ha estat rodó en tots els sentits.

La setmana passada encara tenia alguns dies de vacances i els vaig aprofitar per escalar a La Pauta, Oliana i Coll de Nargó. A tots els sectors vaig encadenar alguna via i en vaig provar algunes de més dures... Però el cap de setmana toca tibar amb el Nanu i esta clar que cada dia anem a llocs a on els graus son més impossibles per a mi. He reflexionat sobre el tema i com que no em mola massa això de ser exclusivament un “papa-grigri” he decidit posar-me les piles i així poder compartir sectors amb els amics, el Nanu i fer feina.


El Bernat que ara li comença el “subidón” de les pallisses dels entrenos i de la setmana intensa de Siurana aquest cap de setmana ha fet molta feina a Oliana i la seva satisfacció, un cop més no te preu.... I jo finalment he pogut encadenar una molt bona via d’aquest dur sector. Una via del meu estil regletera i no massa física. Un 7b que he encadenat amb dos dies i que el Nanu la fa al flash flotant, desprès d’haver pujat per un 7c antològic... I de provar un futur projecte seu.

Un altre cop un 10 de cap de setmana acompanyats pels AMICS Jordi i Mar i tota una altre colla molt divertida i fent safareig alhora de la meditació, oi Marieta?.

Això no hi ha qui ho pari.

Salut gent