dijous, 7 de juny del 2007

Tres Ponts i caigudes lletjes




Gent, ahir tocava tibar-li, ja m’he recuperat del cap de setmana i el mono ja el tenia enganxat a la jepa i m’estava insistint per anar-hi...La meva Santa entre setmana no pot tibar i com que, lògicament, m’agrada més tibar amb noies que amb nois vaig fer un truc a la Mercè. Però el destí em deia que tindria d’anar amb tius...que hi farem !!!!.
Hem quedat a tres ponts, territori Lolo. Quand plego de treballar plou a sac pac, com quasi cada tarda. Però un SMS del Patrick m’assegura que a tres ponts de pluja res de res. Be doncs cotxe i avall.
Quan arrivo el Patrick em diu que encara no ha encadenat el 7c que està provant. Tranqui noi ara t’asseguro jo, i l’encadenes.... Escalfo a un 6b sense saber massa be quin objectiu tinc. És que a Tres Ponts ja ho tinc tot fet !!!!....Calma gent, tranquil·litat. El que tinc fet és tot lo del meu nivell; de 7a avall. Gràcies per pensar-vos que esteu llegint un Lolo...


Be al lio. Pillo al Patrick i el tio escala fàcil i molt segur. No ser quin és el crunch de la via però el tio ja ha passat mitja via i va súper be. Fa un repòs natural que hi ha, i encara l’última secció. Jo tinc un mal de clatell que ni us explico de mirar tant i tant amunt i en un lloc amb tant i tant desplom. Comença l’últim tram; presses peques i hop un llançament a una bona pressa i ja te el “descuelge” a la cara. Un crit, que coi un crit un xiscle...no, no un tro surt de la seva boca, un tro d’alegria. Felicitats tio...el teu primer 7c. Ja t’ho deia que erra jo que et tenia d’assegurar. També busco la meva glòria (ehm,ehm,ehm).
Ara em toca a mi aparteu-vos. Acabo d’escalfar a un altre 6b i de cap a un 7a amb uns passos d’entrada durs de nyapes i que més amunt segueix una magnífica llastra. Passo la primera cinta, pillo unes nyapes i raca avall....caiguda lletja (darrerament no paro) un bon cop a l’espatlla i al braç (fot mal tius) això ja em desconcentra i vaig pujant la resta de la via ara em penjo ara segueixo. Hi veig molt color i el Patrick també u creu. És una via molt bonica si senyor. Ara a fotra-li algun “pegue” més.... hi haviam quan surt .
Avui descanso em fot mal el cop que ahir em vaig donar i a més tenia d’anar a tibar amb una noia...però m’han donat “carbasses” de bon rotllo !!!!
Be gent el cap de setmana es presenta increïble. Divendres a la tarda a tibar a la nit festa dels quaranta tacos del X.P. El dissabte no matinem lògicament, i a la tarda a Roca Regina a fer La vida en el filo o la Post morten i el diumenge. Enpalme Galí-Molero amb la Promio... olè !!!! .
Ja us faré crònica
Per cert un missatge personal per l’Ariadna. Els altres no n’heu de fer res. Que noia ja no faig tantes faltes oi?
Au gent a tibar-li