dilluns, 8 de juny del 2009

LA FAMÍLIA VA DE COMP®ES



Cap de setmana familiarment dispers. La mestressa concretant pelis de muntanya pel festival que es fa cada any a Ordino (haviam si agafa una miqueta d’empenta i nivell). El nanu/bou a València a la segona prova de la copa d’Espanya d’escalada de dificultat. I el Kantu a Alpens a la cursa de les tres comarques.
A pams:
El tema de la mestressa ja es veurà en el seu dia..
El nanu a València acompanyat de la canalla de la sele. Catalana. Quilometrada. Andorra-Barna-València. Arriben per veure les finals dels grans i de les, grans, noies. Guanya el Ramon, Patxi segon i Víctor (company de Plafó) tercer. I les noies Berta (companya de plafó) Andrea i Irati.

La compe de la canalla era diumenge i el nanu no està massa satisfet. Ara tocarà doble sessió de motivació. És molt autoexigent i diu que no va escalar be a la classsificatoria, encara que em reconeix que l’Edu (Marin) li diu que ha escalat molt be, però nerviós.
I la final?...Les finals són finals. I un peu que patina, et pot portar de fer podi a quedar cinquè. Però que està molt be. Cinquè, un bon lloc nanu. Ànims i a tope. Ara paren de compes i a escalar a tope.

La cursa de les tres comarques es una cursa de mitja muntanya molt xula. 26 Km i 1050 metres de desnivell positius. Aquest any han canviat el recorregut i passa per molts corriols i caminets. Ha millorat molt i és molt guapa. Molt recomanable. És una cursa molt ràpida. El primer hi va posa 2h 1 minut i 45 segons, ràpid.
M’ho vaig passar molt be i vaig disfrutar-la moltísim. Vaig sortir una miqueta en plan globero, però ràpidament vaig aixecar el peu i vaig buscar el meu lloc. La cursa era llarga i vaig pensar que millor regular. I la tàctica va anar prou be. A les pujades recuperant a gent, als plans mantenint a tope i, avui per primer cop, a les baixades més tècniques a bloc i adelentant gent. Al final entro al lloc 11è de la general amb 2h 10 minuts i 18 segons. Estic content. Vaig recuperant-me del tueste de fa 15 dies.
Apali gent
Salut