divendres, 8 de maig del 2009

DIVENDRES !!!!




Uau queden tres dies per acabar aquesta setmana “infierno” d’entrenos....Que dura que se m’està fent. Ahir una altra bona pallissa. Aquest cop de farlecks amb pujada...Una tunda de 23 km per mitja muntanya amb 2h i 8 minutills... I quina calor !!! Vaig baixar a fer l’entreno a la Seu. Recordava uns vells circuits que tenia muntats de mitja muntanya (La Seu-camí de la Sardina-collada-cal Quimesó-La Bastida-La Serra-Ca l’Antona-La Serra-Canta Corbs-baixada trialera-Estahó-La Seu; amb algun bucle pel mig per fer-ho una miqueta més llarg) , que en teoria tenia d’anar-me be per poder fer-ho amb rapidesa a les cames. I, si he dit, en teoria perquè al final el meu cervell, que tampoc pensava massa, enviava les ordres a les cames i elles a la seva bola...La rapidesa un altre dia xato.
No em queixo, vaig patir com feia temps que no ho feia i vaig poder fer els cinc blocs agònics de farleks... La voluntat, no pot faltar mai. Encara que he de reconèixer que ahir la debilitat va fer acta de presència.
Avui una volta llarga pel Madriu i cap a casa a fer les maletes que demà al matí amb el nanu marxem cap a Madrid que comença la copa d’Espanya d’escalada esportiva i ell ja hi te plaça....
Dilluns, cinc cèntims.
Salut