dimarts, 27 de novembre del 2007

ARA CAP AQUÍ, ARA CAP ALLÀ






El cap de setmana, el començo el divendres a dos quarts de tres i com ja es norma vaig sortir a corre una mica per muntanya, però el divendres es va decidir nevar. Feia dies que no corria nevant i tenir aquesta sensació tant agradable que et dona la neu. Sssssshhhhh !!! silenci total. És impressionant, com la neu amortigua el so... Res una horeta i quinze minuts 400 metres cara amunt 400 cara avall i feliç cap a casa....

Finalment desprès de divagar; ara Santa Linya, ara Tartareu... Rebo un correu de l’Albert Cortès, autòcton del salvatge oest català i em recomana Os de Balaguer i tota una llista de bones vies. Sempre m’aconsella amb encert. Gràcies Albert.
Sortim a les vuit de casa, tenim 140 quilometres per endavant...Dues horetes si fa o no fa, contant parades. A les deu en punt estem parats a Os i amb un pam de nas veiem (es un dir) una boira freda i humida al nostre davant. Cullons !!! Ja es mala sort. Cap problema, com que teníem d’anar a Sabadell, a dormir. Cotxe i 180 quilometres més i ja estem a Sabadell. Passarem les properes cinc horetes tibant amb els col·legues de la Panxa del Bou. Un cop inaugurat encara no hi havíem passat. Fem corda, bloc sortides en mantel i acabem amb els dits trinxats. El nanu està feliç, feliç... i la santa es fot un parell de vietes de primera (quina crak). Els graus baixos (6b i 6b+) per mi estan durs i els 6c em semblem més correctes... El lloc està guapu i molt bon ambient.

El diumenge el nanu ha quedat amb el David a Montserrat. Som el David, L’Andrea una noia hongaresa (8b+ amb 18 anyets, glups !!!), el Mike Lecomte que per cert el tio està feliç; ha guanyat el premi de Temps d’Aventura al festival de cinema de Torelló per la seva peli Patagonia Dreams i també i som el nanu i jo.
Jo em pregunto que cony i foto aquí?. Doncs res, pendre el sol i arrossegar-me per dos 6c, rebotossos, de la Roca d’en Barberà a Sant Benet. Ells estan més forts que el vinagre. És guapu veurel’s tibar. Al nanu el posen a un 7b, per que sàpigue de que va el tema. El tio flipa...Però s’ho passa teta...

Ara cap aquí ara cap allà.
Salut gent... I demà començo el fisio....