dilluns, 3 de setembre del 2007

ROC DE LA LLUNA (segona incursió)



Desprès de la compe del dissabte teníem decidit, el nanu i jo, que tornaríem al Roc de la lluna. Un lloc que ens va enamorar. Volíem acabar les vies que ens quedaven al sector Joc de Pilota. Però mentre pujàvem per la pista vàrem decidir que provaríem les vies del sector Flor de Neu. Anàvem a cegues. No havíem demanat a ningú que ens en fes cinc cèntims (nostrat eh?) del lloc...I ho vàrem pagar car. El sector és molt guapu i més a prop del cotxe que el Joc de pilota. Les línies es veuen molt xules, però...
Escalfem a un 6b+, curt, intens i rebotòs que ens deixa els braços com a pilotes. Comencem be. Volíem fer un 6c+ molt vertical i llarg. Pinta be. Però per acabar d’escalfar fem un altre 6b+. Quina tela !!! Dur, dur, dur. Ens desanimem i decidim anar al sector Joc de Pilota (les primeres intencions sempre solen ser les bones). Al vespre parlant amb un bon amic em diu que és millor deixar de banda aquests 6b+ i posar-se directa als 6c’s !!!! Va be saber-ho, encara que tard.

En definitiva que una mica cap cots (un altre de bona) canvi de sector. Portem els braços infladots. Aquí fem les vies que ens queden per fer un 6b, 6b+ ,6c i 7a (aquest decidim fer-lo un altre dia).
El 6b es Alpinopausia. Una via vertical, de 18 metres i està al mig dels dos 6c. Un deu de via. A l’entrada hi ha les preses justes i la part superior festival de forats. Una via de pila i coco. Els seguros estan ben posats però alguns allunyen i força (tònica del sector).
El 6b+ Uprising. Està be. Per tenir-lo.
Baras tonight és el 6c que ens quedava. Molt maco. 18 metres i set seguros. De l’últim a l’erre li has de fotre allò que li has de fotre. Ja portes els braços encesos. És fàcil, però el coco treballa a tope, com a tota la via. Als dos ens surt a vista. Crec que és un 6c accessible. Però 6c. Ei val la pena fer-lo és molt recomanable.
Els dos estem petadots portem cinc vies i decidim deixar el 7a per un proper dia que vindrem amb la Santa. Que en aquest sector també hi ha cinquillos i 6a’s...
Una bon dia de trepe en espera dels quatre dies que farem amb el nanu per terres catalanes.
Salut i a tibar-li