dijous, 9 d’agost del 2007

ESCAFOIDES




I bona hora, si és que aquestes hores son bones !!!!
Mireu ahir un bon amic i company de penúries verticals es va petar l’escafoides, i no va ser precisament escalant. Res Albert, molts ànims i recuperat aviat que el diedre gris ens espera...Ànims !!!!!

Ahir tenia una tarda curta, per lo tant és tenia d’escalar a la prop. Amb l’Albert vàrem anar a Santa Coloma, al sector cementiri (el nom del sector és tètric amb ganes). És dels millors sectors que tenim per aquí. Però la plaga d’oruges d’aquesta primavera també ha deixat el seu rastre. La majoria ja han fet "capullo" o estan seques, però fot una mica de mania. Tot i així vàrem aprofitar la tarda. Un 5 + per agafar el tacte amb el granet i ens posem a la via E ottima, 6c a la guia i 6b+ ressenyat al peu de via. És més un bon 6c que un 6b+ i per alguna escola alt-urgellenca fins i tot li posarien 7a+, però això ja és una altre història. És una via molt recomanable. Placa tècnica, adherència i una bona lectura de via son claus. Ens costa més d’un pegue, però finalment la traiem. Un 10 de via. Provem un 7a durísim i acabem relaxant els braços en un 6a+/b d’entrada plaquera i de canto desplomat a dalt.
Una tarda curta però intensa. Temperatura més que agradable i el lloc molt guapo, recorda Yosemite (eh,eh,eh). Llàstima que ho podríem considerar una escalada urbana. La recta de Sant Coloma ens recorda que vivim al País de les cues...els clatxons i la remor dels motors et van recordant ha on estàs exactament. Però us asseguro que val molt la pena.
Buenuuuu gent avui poca coseta, no hi ha més que explicar....
Ciao
Ànims un cop més Albert