dilluns, 24 de setembre del 2007

ENS QUEDEM SECS


La foto que us penjo la vaig fer dissabte a la tarda pujant de Manresa. És l’embassament d’Oliana, una de les “magnes” obres del dictador.
Doncs be, el tema és que comença ha estar molt sec, però molt sec. Jo mai havia vist la cua de l’embassament sense aigua... El fet curiós es, que per la tele (TV3) no parlen de la sequedat dels embassaments de les zones de Lleida. El de Camarasa Deu ni do com està. Pel que sembla ser els que porten H2O a Barna deuen estar força be. Sau, Susqueda...per desgràcia el centralisme segueix a tota marxa.
Però la veritat és que el tema de la sequedat comença a fotre por...
Venga Salut.

COPA CATALANA DE DIFICULTAT A MANRESA



Desprès d’aconseguir foragitar (au el mot del dia) els negres núbols personals, agafo el cotxe a les set del matí de dissabte per anar cap a Manresa a veure la compe del nanu i de tota la resta.
Una compe, és una compe... Moltes hores i veure passar molta gent. Molts cops no dones a l’abast perquè competeixen tres categories alhora i ja no saps ha on mirar. Vas un pel de cul però veus autèntics craks i “crakes” (femení de crak) d’això de l’escalada.
El dia pintava xungo molts núbols que amenaçaven aigua i no va ser fins al final del lliurament de premis que va descarregar un bon aiguat.

El Salva, l’Edu i l’Eugènia (part de l’equip d’Andorra) es varen quedar fora de la final per un lloc. En passen sis , a la final, i ells es van quedar al setè lloc. Llàstima !!! Un altre dia !!!. A apretar una mica més les dents...


la Mariona, el Bernat i la Paula a la final

El nanu Bernat va arribar a la final de la seva categoria (infantil). Hi va haver un triple empat. Paula Alsina, Mariona Brugada i el Bernat. Com sempre les súpers finals son més emocionants i atractives.
Els van posar a la via de la classificatoria de les noies i dels de promoció (que era 7b) però els hi varen facilitar la cosa i la van deixar en 7a/7a+.
Va començar el nanu i es va enfilar fins a dos xapes del top. La Paula i la Mariona es varen quedar un pel més avall... Espectacular la Mariona una resistència llarga, llarga i la Paula li va faltar una mica més de decisió per pujar més amunt. La canalla promet força !!!!.



Els finalistes
I el diumenge ????. Panxing amb la Santa. Una mica de vida de parella que feia mesos que em feia el loku i ja tocava. Que també va estar prou be, la veritat. De pas, repòs per la meva espatlla.
Ara ja tinc més projectes al cap de vies llargues. Amb sort i amb temps ja us explicaré...
Per cert gent s’ha descobert un sector tibantòs a Andorra. No crec que sigui secretivo. Ni molt menys. Aquí us passo el link. Fins l’estiu res de res.
El Roco de Manresa a l'esquerra la Marieta a la via classificatoria de les noies. I a la dreta la dels nois