dilluns, 24 de setembre del 2007

COPA CATALANA DE DIFICULTAT A MANRESA



Desprès d’aconseguir foragitar (au el mot del dia) els negres núbols personals, agafo el cotxe a les set del matí de dissabte per anar cap a Manresa a veure la compe del nanu i de tota la resta.
Una compe, és una compe... Moltes hores i veure passar molta gent. Molts cops no dones a l’abast perquè competeixen tres categories alhora i ja no saps ha on mirar. Vas un pel de cul però veus autèntics craks i “crakes” (femení de crak) d’això de l’escalada.
El dia pintava xungo molts núbols que amenaçaven aigua i no va ser fins al final del lliurament de premis que va descarregar un bon aiguat.

El Salva, l’Edu i l’Eugènia (part de l’equip d’Andorra) es varen quedar fora de la final per un lloc. En passen sis , a la final, i ells es van quedar al setè lloc. Llàstima !!! Un altre dia !!!. A apretar una mica més les dents...


la Mariona, el Bernat i la Paula a la final

El nanu Bernat va arribar a la final de la seva categoria (infantil). Hi va haver un triple empat. Paula Alsina, Mariona Brugada i el Bernat. Com sempre les súpers finals son més emocionants i atractives.
Els van posar a la via de la classificatoria de les noies i dels de promoció (que era 7b) però els hi varen facilitar la cosa i la van deixar en 7a/7a+.
Va començar el nanu i es va enfilar fins a dos xapes del top. La Paula i la Mariona es varen quedar un pel més avall... Espectacular la Mariona una resistència llarga, llarga i la Paula li va faltar una mica més de decisió per pujar més amunt. La canalla promet força !!!!.



Els finalistes
I el diumenge ????. Panxing amb la Santa. Una mica de vida de parella que feia mesos que em feia el loku i ja tocava. Que també va estar prou be, la veritat. De pas, repòs per la meva espatlla.
Ara ja tinc més projectes al cap de vies llargues. Amb sort i amb temps ja us explicaré...
Per cert gent s’ha descobert un sector tibantòs a Andorra. No crec que sigui secretivo. Ni molt menys. Aquí us passo el link. Fins l’estiu res de res.
El Roco de Manresa a l'esquerra la Marieta a la via classificatoria de les noies. I a la dreta la dels nois

1 comentari:

Marieta ha dit...

Va, ja que t'has atrevit a comentar al meu blog...jo faré el mateix al teu ;)
Primer dir que enhorabona al Bernat!!
I després felicitar-te per lo prolífic que ets escribint...deu nido i enhorabona també.
:)
Fins aviat!