dijous, 20 de setembre de 2007

AHIR ROCO. NI FU NI FA



Feliç, molt feliç estava jo ahir. Quasi no em notava l’espatlla i ahir vaig tornar al roco amb l’intenció de fer un entrenament de resistència curta. Tampoc tenia massa temps, tocava anar d’inauguració (ja us explicaré).
En definitiva que a les cinc de la tarda ja estic al roco. Escalfo amb 100 moviments. Em sento cansat, de la tunda d’ahir, però be, vaig fent. Començo a fer resistència curta i quant faig bloqueigos amb l’espatlla me la noto. Me cago en tot. No forçaré. Deixo de banda aquest exercicis i torno a fer resistència llarga. Però estic petat d’ahir i a dos quarts de set paro d’entrenar. Estic ratlladot... però que hi fotarem !!!.
Aquest dies em sento desmotivat per moltes coses i lo bo del cas és que no acabo d’esbrinar el motiu.... De fet tenim unes coses ben estranyes.. Em sento com si camines per un cresta ben fina i que qualsevol patinada aniré a un abisme fosc, fosc....
Per alibiar les meves penes, quan vaig sortir de Caldea (seu del roco). Vaig passar per una tenda de discs buscant per sisena vegada !!!! l’últim disc del Ben Harper (Andorra ja no és el que era sis botigues diferents i a part de Chayennes, Alejandros Saiz, Beyonces... no trobes res de res). I vete-ho aquí (el mot del dia) en vaig trobar un altre que em feia gràcia: Ben Harper “Diamonds on the inside” d’oferta i per vuit eurinyos i es del 2003 !!!!. Ara l’escolto i està força be....

En definitiva que a les vuit ja estava a la benvolguda inauguració de l’exposició de fotografia històrica, en aquesta no hi tinc res a veure. Ni en el montatge, ni en concepte ni en re de res. Però per compromís s’hi tenia d’anar. Molts peixos grossos, rondàvem per allí, es que al desembre a Andorra hi ha eleccions. Directius de “la Caixa”, de diferents bancs andorrans i putolada varia. La majoria ignorants de fotografia i encara més, ignorants de fotografia del S.XIX, principis del XX i lo millor es que tothom i diu la seva...embolica que fa fort. Jo com sempre tant i tant sociable. Al fons de la sala escoltant els discursets, cada dia més patètics, una volteta, una copa de cava. Fer un tomb per dir hola i sigilosament i discretament a les 8,30 em vaig llargar...Les fotos estan be si més no curioses. Però aquest fotògraf era especialista en estereoscopia i no han fotut ni un muntatge per veure les imatges en tres d, que és la gràcia de l’esteroscopia... En fi...
Per cet l’expo es diu Guillem de Plandolit. La memòria revelada. A la sala d’expos. del Govern d’Andorra fins el 18 de novembre. Mireu les fotos perquè el muntatge deixa que desitjar.
La curiositat es aquesta imatge que us penjo de Tres Ponts. Trepadors coneixeu el lloc?.
Venga penya molta sort i salut.
Avui segons com farem una horeta de rodatge.Apali.....





15 comentaris:

ramon ha dit...

Eii Isidre.... molt bó en Ben Harper i el seu Diamonds on the inside oi???

Bé, per el tema de la "fotiqui" con que crec que tinc una mica de avantatge donaré una pista... per aquest lloc es va pescar fa molts anys el "llobarro" mes ganso que s'ha pescat mai, en concret va ser l'inventor del "rafting" sense "barca" i gracies amb ell ara als nascuts a la vila que hi ha a la vora als anomenen igual que el nom d'un estri que molts de nosaltres (trepadors) hem utilitzat algun cop.....
Vinga.. que esta xupat

Isidre ha dit...

Ei Ramon, molt bones les pistes. Je,je,je.
Estic pillat al Ben Harper la veritat !!!! I pel que e sentit de l'últim està molt be.
Salut

Anònim ha dit...

Eii neng la sala de expo de Govern s’ ha tornat una puta sala de exposicions retro , ja no hi a res de contemporani i la vulgaritat dels muntatges està totalment acord amb el paio que la dirigeix i els friquis que la promocionen.
Mishima

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb tu mishima.
Kantu

Anònim ha dit...

Sergi, que et puc agafar de préstec la preciosa foto en blanc i negre? plafó, cadira i peus de moix?

Isidre ha dit...

Si cap problema...

Albert ha dit...

Hey, profundo, si vols l'ultim disc d'en Harper ja tel passaré jo. Et surtirà barat. Me'n vaig a la perla del bosc amb el seu pare.

Albert ha dit...

Hey, profundo, si vols l'ultim disc d'en Harper ja tel passaré jo. Et surtirà barat. Me'n vaig a la perla del bosc amb el seu pare.

rivendel ha dit...

Isidre....mira que jo no coneixia a en ben Harper..intentaré escoltar-ho a veure que tal..
LA desmotivació es el que jo anomeno el Troll mental..mes d'una història i tinc al respecte..
Noi...a por el Troll!

Anònim ha dit...

Que fots .

vine a equipar a Erts i deixe't de rocos company ja fará mal temps de aquí a poc

rivendel ha dit...

doncs després de sentir varis clips de Ben harper..aprofitaré avui que vaig a recollir el dorsal de la mercé i pasaré per l'Fnac a comprar-me el darrer i potser unaltre ..una descoberta musical molt maca...gracies Isidre!!

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,

Anònim ha dit...

[b]Компания GPS-Group предлагает:[/b]

- GPS навигация(для транспорта, КПК, мобильных телефонов).

- Навигаторы(для охоты, рыбалки, путешествий(туристические, автомобильные)).

- Любая модель навигатора Garmin под заказ! Доставка в ваш город бесплатно!

- Установка програмного обеспечения и картографии на ваш навигатор.

- Системы контроля передвижных объектов. Gps логгеры и треккеры для отслеживания текущего местонахождения и пройденого пути(сидя на работе вы всегда будете в курсе где находится ваш автомобиль, родные или близкие люди).

- Оптимизация затрат по транспорту.

- Автомобильные сигнализации с возможностью оперативного отслеживания и дистанционного блокирования двигателя в случае угона или нападения.

- Отслеживание и просмотр места нахождения транспорта в режиме реального времени, просмотр пройденого маршрута.

- Датчики для контроля уровня и расхода топлива(позволяют отслеживать объем и места заправок, возможных сливов/недозаливов топлива; вести учет расхода топлива для всего автопарка не по установленным нормам, а по реальному расходу). Датчики включеного/отключеного зажигания и т.д.

[url=http://gps-group.hdd1.ru]Узнать подробнее…[/url]
http://gps-group.hdd1.ru

Anònim ha dit...

Хорошая статья. Действительно было интересно почитать. Не часто такое и встречается та.Наверное стоит подписаться на ваше RSS

Anònim ha dit...

Спасибо понравилось !