dijous, 28 de juny del 2007

SHARMA, CRIS SHARMA. ESCORIHUELA, BERNAT ESCORIHUELA



Dimarts 26 de juny a les 15, 30. Trucada del Patrik
Ep tio estic baixant a Tres Ponts i m’han dit que hi ha el Sharma...osti, tu merci. Ara li dic al nanu. Seguidament li faig un truc Bernat, saps qui hi ha a tres ponts? No !!! El Sharma.......eo...em sents?....si, si que faig? em diu. Home, si vols baixa no?.
Dit i fet en menys d’una hora està a Tres ponts. Sens dubte, cap mena de dubte, us u puc assegurar, s’ha trobat cara a cara amb un dels seus ídols. Jo no hi era però el tiu es veu que està flipadísim. Parla una miqueta amb ell, es fa una foto i feina feta.
El Sharma (Cris ja pel Bernat) segueix el seu camí vertical i desplomat i realitza unes passejades per la paret; pels carrers del 8ets graus i dels 8a+. Es veu que es passeja relaxadament gaudint de la caminada. Aquest mutants son d’una altre galàxia.

El Bernat a baixat els trastos d’escalar per si acàs. I escalfa a un dels 6b’s i directa a un 7a que hi ha amb una entrada dura, rebotossa, rabiosa i bloquera. Seguint per una espectacular llastra una via molt maca. Li fot dos pegues i es veu que o te molt, molt a punt.
Ens truquem tard cap allà a les 21,30 i m’explica tota l’aventura. Està més que motivat i em diu que al 7a li veu molt color, que li ha fet dos pegues i que al segon quasi s’ho treu....Estic flipat jo porto sis pegues i l’entrada la tinc creuada !!!!
Papa demà vas a escalar? Pregunta feta amb una veueta de corderet. Si home hon vols anar? A tres ponts potser? Si, si a tu et va be. Venga doncs a tres quarts de cinc a la meva feina. A les cinc menys quart ? em diu. Si Bernat a tres quarts de cinc.

Dimecres 27 de juny 17,45 o tres quarts de cinc o les cinc menys quart.... tant se val.
Clavat com un clau m’espera al costat del cotxe amb corda nova i una rialla a la cara del tio més feliç del món.
La baixada cap a tres ponts es un interrogatori de tercer grau, perfecte, de professional fet per mi. Que tal ahir?....
Que vols provar avui? El 7a i veig molt color. D’acord. Em quedat que ens veurem amb l’amic Alfons Valls.
Arribem al pàrquing i avui està a petar. I a les vies fàcils hi ha un munt de francesos que les tenen totes ocupades. Amb molta paciència podem escalfar cada u de nosaltres a un 6b.
I el Berni directa al 7a. Hi ha una gent que l’està provant i ell els hi demana si els hi queda gaire. Se’l miren volen dir ha on va aquest crio. No, li diuen, lo quieres provar? Li pregunten. Si, dejais las cintas ? Els hi pregunta el nanu. Si te las dejamos y luego lo provamos. Jo estic flipat. El tiu es mou per tres ponts com si hi hagués nascut i total és el tercer dia que hi baixa.
Em mira i em diu em pilles papa?. Si , si, està clar. Estic descol·locat !!!!. L’Alfons em mira i riu.
Si posa. Fa be els dos primers bloquetjos i al pas llarg de bloc, amb llançament inclòs, zas li patina la mà. Osti o tenia diu. Baixa i descansa. L’animo i li dic que calma. Reposa i li fots un altre pegue d’acord. Si, si ja el tinc.
Dit i fet si posa i lliga els primers passos. Llançament i pilla la pressa. Molt be nanu se sent. Osti si aquest no sóc jo penso i miro, al meu darrera i diferents escaladors l’animen i alguns se’l miren de reull desde lluny. Molt be Bernat li crido, aquest si que soc jo. Ara aguanta-li i calma , molta calma. Consells i més consells per part meva. I em salta un escalador del costat i em diu: Ja li pots anar dient ja, que ell els seus moviments els te clars, que ja se li veu. I anar fent, i arriba a la cadena. MOLTES FELICITATS 7a a tres ponts al quart pegue....
Jo li faig un tope rope. Fem un 6b per relaxar i més feliços que ningú més al món som els últims de marxar de tres ponts.
Son les 21,15 un quart de nou o les nou i quart. Tant se val. Els dos som molt feliços. Un soparet per celebrar-ho. Dos dies més i vacances !!!!!!
Ets un craquillo xavalin.

Ara calma, a tocar de peus a terra i a pair-ho Ok?

Salut gent i a tibar-hi