diumenge, 30 de setembre del 2007

...I FINALMENT, COLL DE NARGO I COVA DE L'ARCADA A MONTSERRAT



Està clar que això de planificar molt les coses (que m’encanta) no sempre rutlla. És veu que improvitzar és un dels meus camins, deu estar escrit ?.
Divendres a la tarda al final, via curta a un sector nou a Coll de Nargó (uriundu). Bona roca, i vies des del cinquè grau fins el 6b+. Un lloc per passar la tarda del divendres, encara que a l’ombra i feia força rasca. Les vies bé, totes a vista. Sincerament crec, que els aperturistes han volgut aprofitar un pel massa el sector i algunes vies és monten…però el lloc, insisteixo, es val una visita. L’accès, si no tens un cotxe MOLT alt o un 4x4, l’has de fer a peu per sota la paret del grau.
M’hen vaig corrents a buscar al nanu al roco, que tenia entreno. Pel camí decideixo fnalment que anirem a les Taules de la llei a Malanyeu.
Ep nanu que tal l’entreno? Molt bé, que fem demà?. Tens deures? La resposta afirmativa ens fa fer un canvi de plans. Primer el deure que la devoció. És a dir que al matí deures i a la tarda anirem a Coll de Nargó al sector del dipòsit. Vies dures i tècniques.

Dit i fet. A l’arrivar als dipòsits el cel és tapa força (ja es un clàsic anar a aquest sector i que em plogui). Avui però la tarda aguantarà. Escalfem a un 6a+, seguim per un 6b+ clàsic, Bombers in the Gym, que el nanu l’equipa tranquilament. Ens posem a un 6c, guapu i tècnic El indeciso. I tot seguit a una via que alguns diuen que és 6c+ i alguns 7a (personalment a vista crec que és més 7a que 6c+) Gran Cremat. A vista no surt, però si que al segon pegue. Bé nanu !!! i per relaxar acavem amb un fantàstic 6b Txiri miri. Una bona tarda… Bona tarda tibadora.

Diumenge al matí, cotxe i passem durant quilómetres i quilómetres per un túnel de boira baixa que dona aquest toc de tardor al paisatge de la Segarra. Começa la temporada de conducció a les palpentes !!!. Direcció: Montserrat, cara sud. Em quedat amb el David i la Mónica. A les deu al Bruc. Que bé és circula el diumenge a les vuit del matí…
Sector la cova de l’arcada. Un deu de lloc vies llargues entre 20 i 36 metres. Tècniques i de pila. Molt i molt bo. Encara que has d’anar amb uns bons guies. Escalfem a un 6b+ (el David i la Mònica mengen a part)… I el nanu ja es possa a un dels millors 7a de Montserrat 28 metres de via. Va a vista i passant cintes. Lluita, lluita i a TRES passos de la R cau…Però ha estat molt bé el que ha fet. Descansa i es possa a un 6c tambè passant cintes i se’l treu sùper bé. Per acavar fem un fantàstic 6c , un viote !!!!.
Be gent això ha estat el cap de setmana, ara quasi no puc picar ni les tecles de l’ordinador…estic sense pell !!!!
Improvitzar tambè te el seu que…
Apali salut i sigueu feliços