diumenge, 30 de setembre de 2007

...I FINALMENT, COLL DE NARGO I COVA DE L'ARCADA A MONTSERRATEstà clar que això de planificar molt les coses (que m’encanta) no sempre rutlla. És veu que improvitzar és un dels meus camins, deu estar escrit ?.
Divendres a la tarda al final, via curta a un sector nou a Coll de Nargó (uriundu). Bona roca, i vies des del cinquè grau fins el 6b+. Un lloc per passar la tarda del divendres, encara que a l’ombra i feia força rasca. Les vies bé, totes a vista. Sincerament crec, que els aperturistes han volgut aprofitar un pel massa el sector i algunes vies és monten…però el lloc, insisteixo, es val una visita. L’accès, si no tens un cotxe MOLT alt o un 4x4, l’has de fer a peu per sota la paret del grau.
M’hen vaig corrents a buscar al nanu al roco, que tenia entreno. Pel camí decideixo fnalment que anirem a les Taules de la llei a Malanyeu.
Ep nanu que tal l’entreno? Molt bé, que fem demà?. Tens deures? La resposta afirmativa ens fa fer un canvi de plans. Primer el deure que la devoció. És a dir que al matí deures i a la tarda anirem a Coll de Nargó al sector del dipòsit. Vies dures i tècniques.

Dit i fet. A l’arrivar als dipòsits el cel és tapa força (ja es un clàsic anar a aquest sector i que em plogui). Avui però la tarda aguantarà. Escalfem a un 6a+, seguim per un 6b+ clàsic, Bombers in the Gym, que el nanu l’equipa tranquilament. Ens posem a un 6c, guapu i tècnic El indeciso. I tot seguit a una via que alguns diuen que és 6c+ i alguns 7a (personalment a vista crec que és més 7a que 6c+) Gran Cremat. A vista no surt, però si que al segon pegue. Bé nanu !!! i per relaxar acavem amb un fantàstic 6b Txiri miri. Una bona tarda… Bona tarda tibadora.

Diumenge al matí, cotxe i passem durant quilómetres i quilómetres per un túnel de boira baixa que dona aquest toc de tardor al paisatge de la Segarra. Começa la temporada de conducció a les palpentes !!!. Direcció: Montserrat, cara sud. Em quedat amb el David i la Mónica. A les deu al Bruc. Que bé és circula el diumenge a les vuit del matí…
Sector la cova de l’arcada. Un deu de lloc vies llargues entre 20 i 36 metres. Tècniques i de pila. Molt i molt bo. Encara que has d’anar amb uns bons guies. Escalfem a un 6b+ (el David i la Mònica mengen a part)… I el nanu ja es possa a un dels millors 7a de Montserrat 28 metres de via. Va a vista i passant cintes. Lluita, lluita i a TRES passos de la R cau…Però ha estat molt bé el que ha fet. Descansa i es possa a un 6c tambè passant cintes i se’l treu sùper bé. Per acavar fem un fantàstic 6c , un viote !!!!.
Be gent això ha estat el cap de setmana, ara quasi no puc picar ni les tecles de l’ordinador…estic sense pell !!!!
Improvitzar tambè te el seu que…
Apali salut i sigueu feliços

7 comentaris:

miquel ha dit...

Les tecles vermelles i la sang que s'esmicola entre elles. Tiu el final una mica gore!

"Me gustan que los planes salgan bien" Aixó ho deia el Hannibal Smith de l'equipo A i veig que tu també t'ho apliques, no?

Encara que si los planes no surten però t'ho passes teta doncs que més vols. No?

Fins ara i les foticos molt xules, son teves? ho dic per les diagonals ;) Bon rotllito, eh?

La Santa ha dit...

No em puc creure el que han llegit els meus ulls!!!!!!
Només per verificar, la penúltima frase diu "improvitzar també té el seu què..." ?????????????
Si em punxen no em treuen sang!!
Isidre, ets tu???????

Anònim ha dit...

Veig que heu tingut un cap de setmana intens...
Per cert el teu nen és un crack, estaràs orgullós, veritat??

Anònim ha dit...

Santa santorum,no et deixis enlluernar per l’ aparença del llenguatge.
Improvisar ve de :
Improv:improbable
Zar: zar de totes les russies.
Es a dir, improbable que el zar cambii …si no li tallen el coll jjejej.
Mishima

Anònim ha dit...

Perdó -canviï-,si m'equivoco to-to-torno a començar
Mishima.

Anònim ha dit...

Hola Isi, la tarda que vulguis et presento la Perla del bosc, a veure si et motiva perforar-la, hi calen equipadors.

X.A

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,