dilluns, 21 de febrer de 2011

INSISTÈNCIA


Fa dies i dies que no oloro una cadena, més ben dit ni les oloro ni les veig !!!
Però segueixo insistint a fer-ho, no desespero d’aconseguir-ho algun dia.
El tema és que ja fa uns quants caps de setmana que ens “passegem” per un sector concret de Coll de Nargó i allà hi ha un 7c/+ (en la meva vida escalatoril no n’he fet ni un) que és molt guapo i que no m’avorreix repetir-lo.
És una via del meu estil (si és que en tinc cap d’estil), cosetes petites i es deixa fer fins que t’infla (bé, a mi m’infla) de tal manera que quan arribo al sector dur (si fos un pro diria el cruntx) caic miserablement!!! I ho sé, però insisteixo i ho faig tant convençut que cada cop caic agafant-me a una nova presa. Diuen els experts en la matèria d’insistir-li a una via (deu ser com fer-te pesat quan intentes un bon ligue) que ja és això ¿...? Jo no ho tinc massa clar, mai he encadenat per avorriment i mai he lligat per pesat (clar que no ho he provat).
Arribats a aquest punt, hauria de saber-me la via de memòria, però ves per on NO és així! sempre la “cago” en algun moviment. Resulta que en faig de nous, o em salto preses, o em deixo els peus que facin un claqué buscant el cigronet adequat...En definitiva, que no em concentro! La veritat és que ho faig per anar estirant el tema perquè és l’única via que tinc per mi al sector.
Però resulta que el Bernat, encadenant la via núm. 11 del sector, ha acabat la seva feina...Ves per on, quina gràcia que em fot el nanu, amb el temps que ell ha fet les seves vies jo encara li estic insistint a la ben volguda via, i és que m’agrada tant i tant... Però és clar, si ell ha posat el punt i final al sector, jo he de fer alguna cosa, em dic a mi mateix. Intentaré escalar concentrat, fins i tot estic disposat anar a lo pro i saltar-me un xapatge al que no li veig color, si ho faig caurà la via segur...Però poc pensava que qui cauria saltant-me la cinta seria jo i que la volada d’antologia seria tant o més adrenalítica que encadenar la via. Doncs sí, incomprensiblement havent superat les dificultats, havent passat de xapar la cinta i tot plegat caic !!! Increïble oi ? Però la meva satisfacció és comparable al punt i final del Bernat al sector.
Tot i així, hi insistiré segur!!!!

11 comentaris:

Marieta ha dit...

clar que sí! si et motiva has d'anar a per ella i la faràs segur! :)

Anònim ha dit...

Va no ploris tant, ja t'acompanyaré jo i et farè de germà-grigri.
Una abraçada.

Isidre ha dit...

I tornarè aviat !!!!

Anònim ha dit...

Jajaj pegue de GUERRER, bon pegue i encara més bon vueloo!
Tornarem a foter-li canya a la via ;)
Rueinats!

Oriol ha dit...

Ai mare! Com m'agrada com escrius!!
En vull més de posts d'aquests!! Així m'agrada salta't xapes, de fet si te la pots saltar és que sobra... ;) aquestes que et saltes s'haurien de treure (diga-li al nano que entre pegue i pegue les tregui)

Isidre ha dit...

Marieta; i tant que hi tornarè o la faig o torno a volar...
Germà grigri..Ho tindrè present
Rueinats... No hase falta desir nada más
Oriol: Tu si que escrius b mare, un dia d'aquest en farè un com el teu... I la cinta està allà si no la vols xapar, ja saps el que t'espera...Adrenalina !!!

Joan Pla ha dit...

Mare meua, 7c+, i això com es fa???
Esta clarissim, només es qüestió de temps, coneixente segur que no trigaràs a aconseguir-ho.
Una abraçada i espero veure’t aviat.

Talabard ha dit...

Vigila Isidor que amb tanta insistència passaràs a ser un "sobador de vias".
Felicitat pel projecte i endavant que cau aviat. El que si està clar que potser tú si que "caus-voles" alguna vegada més.

Anònim ha dit...

Aquí només hi ha una certesa, si no s'insisteix SEGUR QUE NO SURT, així doncs, ÀNIMS!!! ;)

Anònim ha dit...

Ei Isidre, sóc el Miquel Blanco. Una question, dius que el Bernat ha tatxat tot el sector...
Em podries dir si ha fet una via que comença per un diédre (espits del 10) i aleshores s'en va a la dreta (ja amb parabolts) molt fina, creua una repisa i continua amb romos. És ben llarga (uns 35/40 metres). Al Llibre del Pete només surt marcada amb una línea fina (no sé quin número...) i no marca grau, ni nom ni res... És a la dreta d'un 8a del Kim (hi surt una foto del Ducos, crec...)
L'ha feta? saps quin grau li dona?

Merci, salut i a per l'encadene titan!!

Isidre ha dit...

Miquel ha fet les que tenen el grau més o menys confirmat...
Ho sento
Apali fins ben aviat