dimarts, 18 de setembre del 2007

MONO, TINC MONO


Ja fa dies que el mal bitxo corre per el meu cos. El tio m’apreta i em comença a neguitejar (un altre cop gràcies Pompeu). Ja fa dies que la cosa està al límit… I es què des de l’estiu, quand vaig fer la petita agulla d’Ansabere, que no he tornat a fer via llarga i estic dels nervis. Tinc alguns projectes al cap (somnis) que tinc moltes ganes de fer…entre d’altres la via dels incrèduls a la paret de Catalunya i tambè fer la tempesta nocturna… moltes més em ronden pel cap. De fet no em faria res fer alguna coseta per Terradets. El problema està que per aquestes terres meves costa molt trobar parella..però jo insiteixo. Haig d’apagar com sigui al MONO.

I de mentres avui he fet una sessió dura de roco. Treball durant hora i mitja de continuitat. Ha estat prou be i lo millor de tot es que l’espatlla m’ha aguantat i força I això sempre és una molt bona noticia.

Venga gent sigeu molt feliços…

PER CERT RECORDEU QUE LA PANXA DEL BOU INAUGURA EL 25 D'OCTUBRE. A SABADELL

8 comentaris:

miki ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
miki ha dit...

Així que no trobes parella. Doncs xatu... com tots. "Todos contra el calvo" Quina bonica metàfora.

Després d'aquets moments barruers tornem a la calma i m'alegru que l'esquena per fi faci bondat. No ho entenc massa ja que no pares de tibar peroooo en fin Serafin, potser es que tens un secret, un unguent amagat.

Paro de dir rucades. Ale a disfrutar que demà la farem grosa. Al Dakar, es clar!

Una cosa més, el d'abans era jo que me fet la pixa un liu.

Anònim ha dit...

Bons dia Isidre,
Doncs si, les que no estan tretes de la xarxa, les faig jo.
No sóc bona, però m'agrada tant el tema, que fa poc em vaig comprar una càmera minúscula per a dur-la sempre amb jo ja que l'anterior era mes bé un maó. La duc al treball, entreno, ect,i tant em pega fer la foto a l'escombriaire a les 6:30 del matí com a una senyal de tràfic i tot perquè durant aquest segon m'agrada el moment i m'apeteix immortalitzar-lo.
En b/n son són fántasticas i en sípia em fascinen.
R

Isidre Escorihuela ha dit...

Estimat Miki. Ja saps quina crema em poso a l'espatlla. Aquella en que els duaners espanyols i andorrans vàren fer la "prima" del mes els molt...Realment funciona !!! Crec però que tambè a funcionat les tundes d'estiraments i el mini repòs que he fet...I alguna herba màgica relaxant tambè fa la seva funció.
I per lo de la parella molts petonets guapuuuu.
I si, demà al Dakar a cuidar la dieta !!!!

ALBERT ha dit...

Isidru, company. Ja ho veus. Si tu tens el mono jo tinc el floquet de neu que hem surt per les orelles. I despres la redu. Estic que em pujo per les parets sense corda. Sort de la netejada d'esoerut que he fet pel caminu. Ja t'han parlat de la nova perla del bosc? Ja ho faran.

Anònim ha dit...

Ets tu el gat amb més tundra a l'esquena? Hola paio,soc el Kico, el Jordi m'ha passat aquesta adreça per posar-me en contacte amb tu. Si vols vindre a escalar per Tremp posat en contacte amb mi. fins aviat Gaaaaaaaaat.

siscobentancat@yahoo.es

Anònim ha dit...

jo m´apunto on sigui i quan sigui

titellot

Anònim ha dit...

Kantugansu

Tens alguna cosa en contra del meu bigoti? ein?