dilluns, 17 de setembre del 2007

PLUJA I RUNNING


Avui he tingut un dia lleig, lleig… D’aquells que no saps perquè i estàs abatut i desanimat. Motiu? Ni punyetera idea, coses del cervell.



Quan he plegat de treballar el cel s’ha començat a posar negre, fosc, amb aquells núbols que impresionen i que ja la veus a venir. Just baixo del bus, comença un festival de llamps que fot basarda (gràcies Pompeu).
Tot ratlladot, emprenyat.. cap a casa. Penso que fotaràs ara? Són les cinc de la tarda !!! Ja em veig assegut al sofà menjant pipes, tragant tele i anar fent. Es fot a ploure a sac pac i llamps i rellamps. Salta la llum i sembla de nit. Penso quina tarda !!!!. Llavors recordo aquells entrenos eterns de marató: amb calor, fred, vent, pluja…i em ve al cap la mítica frase d’un crak de les maratons (tercer del món per equips amb Portugal). Tú no comes cada día ? Pues venga, sal a entrenar.
Dit i fet! em vesteixo de romà i agafo un petit cangurillo per la que està caient. Ipods a les orelles (Joaquin Sabina a fondo) i vinga, a trapitjar bassals i a mirar la cara de flipts de la gent. I pensant amb la meva cara de felicitat que faré. Em torno a sentir viu. Truco a la Santa (ja està curada d’espants) ei surto a rodar una estoneta. Si, si haviam si et despejes una miqueta.
M’ho passo “teta” (ja veus l’expresió). Faig 11 quilòmetres xino-xano sota la pluja 52 minutillos pulsacions controlades (més o menys) i cap a casa. Dutxa d’aigua calentona (ummmm) estiraments i un bon soparet amb la Santa.
Demà roco.
Gent alliberem-nos la ment !!!
Salut i anarquia, que la cosa pinta fatal !!!!
He trobat unes ressenyes d’esportiva interessants i aviat les penjo.

6 comentaris:

xavigon ha dit...

Ayyyyy, aquells entrenos de marató quins records aquells.......

Salut i Km's (bueno tu ara metros de pared no???)

Antoniu ha dit...

Reconec que jo també utilitzo la frasecilla"¿Tu comes cada dia? Pues venga sal a entrenar".

De fet crec que els entrenus no deixen de ser un aliment també pel coco. Així que... "a entrenar cada dia, caraio".

Salut, entrenus i arramblades.

pd: Xavigon, rei... on et fiques?

Isidre Escorihuela ha dit...

Ep canalla !!!
Xavigon: com diu el Miki ha hon et fiques ?. I si. Recordo molt els entranaments de la marató. No descarto fotren una altre l'any vinent...Sense pretensions, això ja ha passat. Acavarla i punt.
MiKi. Noi ets un fidel seguidor. Moltes mercis. Penso com tu que els entranaments son el millor aliment. Mental i corporal ;-)

xavigon ha dit...

Estic entrenant a tope a veure si algun dia puc sortir amb vosaltres a correr o en bici i no fer el riducul!!!!!!!! Deixat de maratons i mariconades i directament a l'Ironman!!!!!!!!

Salut

PGB ha dit...

Hey Kantu! Enhorabona pel blog! L'havia descobert fa un temps pero reconec que no l'havia seguit gaire. Ahir vaig fer una bona llegida de les teves histories i deu n'hi do com apretes als entrenos i a la roca!

A seguir aixi!

Percert, el teu nano esta fet un bou!

Isidre Escorihuela ha dit...

PGB, content que em llegeigis. Jo faig el mateixa mab el teu. Intento anar seguint la penya. Hi han un sèrie de blogs de lectura obligada.
Salut i bones escalades