dilluns, 8 d’octubre de 2007

PERLES. SECTOR DELS ROURES. PRIMERA PART


Bones gent, un altre cap de setmana esfumat. Ha estat un cap de setmana d’aquells amb moviment, però ja està bè. Running, escalada familiar i campionat d'Espanya d'escalada a Terrassa.
Tot fantàstic i molt bones sensacions

L’escalada familiar la vàrem fer ha un dels millors sectors que es pot practicar a l’Alt Urgell. Perles i en concret al sector dels Roures:

Aquest és un sector dels que podríem dir-ne nous (de fet hi he vist vies noves). És una creació d’en Joan Belego. És un mur que es veu perfectament des del poble. Està exactament a 150 metres de desnivell del cotxe i amb uns 20 minuts hi arribem. Agafem l’inici del camí per anar a tots els sectors i de seguida girem a la dreta per passar (per la vora) d’un camp d’ofals, al final d’aquest ens dirigim cap a l’esquerra. Ja veiem les fites i tota l’estona tenim les parets al nostre davant. El camí està força trepitjat i és molt evident. Arribem directes al sector.
Peus de vies majoritàriament excel·lents. Noms i graus a totes les vies. Parabolts. I tot molt net i cuidat. Sigueu-ho curosos i no deixeu deixalles, ni tant sols les humanes. Hi ha alguns fumadors que deixen les burilles dels cigarrets, tampoc costa res agafar-les. Els graus de les vies no piquen gens... I la llargada no passen dels 15 metres. Vies sobre un calcari excel·lent de regletes i cantos.
Per passar-vos les ressenyes l’he divit amb: esquerra , del mitg, del mitg (I) i dret. Avui us passo els dos primers. Encara que un cop a lloc és molt fàcil trobar-ho tot. Repeteixo que tot està marcat.

Vies més recomanades:
Petit Príncep (6a)
Congost (6a+)
Bonjours (6b)
Ducat (6c)
Le gran Escofier (7a)

Be gent a disfrutar-ho....


Sector esquerra:1. Arrelats 7a. 2. Brincaires 7a+ 3. Kèfir (projecte) 4. Ninfes 7b

Sector del mitg:5. Eira 7a 6. Piruetes 6c 7. Me-Me 6a (+) 8. Bultó 6a+ 9. Bonjours 6b 10. Congost 6a+ .11 Petit Príncep 6a+ 12. Gorgue 6a9 comentaris:

miquel ha dit...

xavalito si algú es perd amb les indicacions que dones es pa'matar-lo. Encara que potser hauries de fer una guia en paper. Això de portar l'ordinador al monte no és massa còmode.

Terrasa, què?

Anònim ha dit...

Terrassa molt be....És que aplico silnci. T'ho explico

Anònim ha dit...

Massa calor, potser encara, no?

Isidre ha dit...

El dissabte s'estava de conya. Havia plogut divendres i feia una fresqueta molt bona. Es podia escalar sense semarreta i estaves al punt. Com la carn. Ni molt fet ni pasat.
Una visita s'ho val crec jo eh?

Isidre ha dit...

UI, ara m'he fixat el Petit Príncep és 6a !!!!!!

Pietro ha dit...

Si senyor!,...realment un bon lloc per agafar moral i carregar les piles perquè el grau es força assequible i l'entorn espectacular i net,...com molt bé dius tu que continuï així!. Per on les vas veure les vies noves? Jo segurament hi pujaré el diumenge vinent.

Isidre ha dit...

Pietro. Jo feia mooolts dies que no hi passava. Hi a l'esquerra (avans tant sols hi havia la Kèfir, projecte) Hi ha un 7a, 7a+ 7b i el 6c piruetes no hi era. Vaig fer aquets 6c. No mola massa. Per tenir-lo. No vaig tenir temps de provar res més... El lloc com sempre, encantador

FLIPADITS ha dit...

QFOTS!!!

L'entrada del camí no es la de la foto,per que travesse un prat particular, es millor pujar per una pisteta que quede mes a dreta tot saltant una cadena.

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,