dimecres, 21 de novembre de 2007

DE MOMENT SEGUEIXO CORRENT
Si, gent, això ja sembla un blog d’un running no d’un trepa (en el sentit d’escalador). I es que entre que el roco està xapat, per la redistribució de totes les presses desprès de la compe. i que l’espatlla ja no ser si es meva o del veí del 3er 1ª em passo els dies corrent.... Aquest tema, el de l’espatlla, ja em comença a tenir una miqueta preocupat. De dia no em molesta massa, però a la nit, dormint, fins i tot se m’adorm el braç. Ara el dilluns visita al metge i desprès espero i suposo unes sessions miraculoses de fisio amb la meva “estimada” Marta, mans miraculoses...
Ben mirat el tema de corre ja m’està prou be, és una bona manera d’anar preparant l’hivern (espero que aquest any ni hagi). Tenir el fons suficient per poder anar tranquil alhora de fer les aproximacions als corredors, goulottes i alguna que altre cara nord. Esquís de randonnè als peus i amunt. És una altra bogeria que tinc... Quan la neurona del cervell nota el fred, raca, es gira i visc dins del mon de la neu. Ja us explicaré.

Be, ahir de moment 11 quilometrillos a ritme (48 minuts temps total) i a sota d’una intensa pluja. És un dels bons plaers que em dona el corre, rodar sota la pluja... I arribar a la perfecta comunió: cervell, pulmons i cames per aconseguir el karma del ritme mantingut i sostingut... bufffff quines sensacions !!! Feia molts dies que no les tenia corrent; quan els tres elements en son un i el ritme intens flueix tot sol es el clímax, una canya !!!!

Això si, avui roco.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

"Irracional, inútil, inconsecuente..
dicen que vivo en un mundo ideal,
que digan lo que quieran,
yo vivo a mi manera..."
Yeaaahh, ja estàs enganxat col·lega..i no d'una corda..
Una abraçada
R

PGB ha dit...

Anar a correr es el que hauria de fer jo. Fa massa temps que no ho faig i el meu fondo... be, quin fondo?!
Tinc zero fondo! No pot serrrr :(

miquel ha dit...

Kantu... hi ha confiança no? el que has d'explicar es les series que vas fer al Ribeiro després del running.

Anònim ha dit...

No se de que et pot venir aquest mal d'espatlla però crec que la teva fisio (que es molt assenyada) et dirà de fer una mica de reposssssssss!!!!!!
Apa cuidat i ens veiem a la tortura, que jo no et tindrè compassió.

albert ha dit...

Ep, que m'has dit que demà estareu per Os de Balaguer? Doncs potser vindria.
M'ho pots confirmar aquí o al meu correu (al Gencat no, al de Hotmail).

Albert. Lleida.

Isidre ha dit...

Ei si demà estare a Os de Balaguer segur

Isidre ha dit...

Ei si demà estare a Os de Balaguer segur

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,