divendres, 14 de desembre de 2007

LLEGENDES URBANES


Vosaltres sabeu si les llegendes urbanes son certes ? Jo la veritat es que algunes me les crec i les altres no massa, però en tot cas moltes ens fan passar una bona estona. De llegendes “escalarotils” (quin mot que m’he inventat) també ni han i forces i avui us presento tres llegendes urbanes o escaladores, dels que precedeixen la foto.
Son el “Butarda”, el “Pelón” i el “Gat”. Aquest tres personatges ahir és varen retrobar els tres desprès de més d’una dècada de no coincidir junts. Els tres han mamat l’escalada des dels antics i llegendaris TIM de Sabadell, passant pels Basiero, Marzo, Wenceslao (a) Wey i demés gent, també de Sabadell. Es van criar amb el llibre del Meyers sota el coixí, hi han compartit conceptes i passions dins del món de l’escalada. D’un es diu que ha fet al via Latin Brothers de la paret de Catalunya amb 4 h i 30 minuts, d’un altre es comenta que en el seu dia va ser l’escalador més jove del món d’escalar The Nose al Capitán (Yosemite) en menys de 24 hores i un altre te el trist privilegi de ser el primer rescatat d’un mega pinyo a la paret l’aeri de Montserrat per part dels bombers de la Generalitat. Tres trepes d’això de la tapia.
Es comenta, pels rocòdroms que els tres, més un quart es retrobaran a Yosemite a l’any 2009 per celebrar el vintè aniversari de la seva primera incursió conjunta....
Segur que tot plegat és una llegenda urbana.

16 comentaris:

PGB ha dit...

osti, vas ser el 1r en ser rescatat a l'aeri?! ehehehe

Avant amb el projecte Yosemite '08!

AquiHayTomate ha dit...

yo de leyendas urbanas no entiendo mucho... pero sí he oído que uno de esos fue el primero (o de los primeros) en hacer 8a en el yanki y que tiene alguna causa medio pendiente por culpa de líos de faldas y pañales...

Las leyendas urbanas es lo k tienen... igual son mentira, pero algo siempre queda!

Isidre ha dit...

Aquihaytomate, si que dicen que fue el primero en el 8a en el yanqui y de ser el más joven,tambien, en hacer el mítico bloque del Ron Kauk en el camp IV de Yosemite.
Por lo otro no se...Hablamos de leyendas urbanas sobre escalada? Las leyendas urbanas personales cada uno se las sabe...no crees?

Isidre ha dit...

PGB, Jo? No, no... És un dels tres... Diuen, eh?

Ferran Guerrero ha dit...

Como de uno soy muy buen amigo, podre explicar alguna leyenda urbana (veraz), fue el escalador más joven en hacer Midnight Lighting 7b+ en Yosemite Camp IV, lo de la Nose (es leyenda urbana) y el lio de faldas tambien, ahora es verdad que esta casado con una americana y tiene dos criaturas, eso al poco de llegar a los USA.

Era una joven promesa del Ski abandonandolo todo por la escalada, vivio muchos años en los USA y llevo una sala de escalada de gran concepto en USA.

Estuvo durnte muchos años entre los cuatro primeros escaladores en el ranking de boulder americano.

He indudablemente es uno de los mejores escaladores de nuestro país.

miquel ha dit...

Podriem dir chorrades com "Los viejos rockeros nunca mueren" i coses pitxors però com tots sabem d'aquí 100 anys tots al forat així que a aprofitar cada instant per fer la llegenda més gran.

Yosemite 2009? Sona be. Potser un reportatge fotogràfic? T'ho dic amb temps, eh.

Per cert si vas ser el primer rescatat amb helicopter potser vas trobar-te amb el chumbufer que aleshores era copilot.

12 O ha dit...

Llegendes urbanes escalatorils de veritat:

* El cas d'uns escaladors que es van trobar un tio amb neopré dalt d'una agulla. ( lhavien tret a l'agafar aigua del mar en incendi jejeje buuuuuuuuuuuuuh)
* Una noia es deixa la llengua al caure d'una altre agulla a montserrat i mor o casi mor desegnada. ( no escaleu treient la llengua)
* Una noia cau desde el caball bernat i el cop queda parat per l'arbret i la motxilla i no es fa res de res.

* Si puges al cim del caball bernat et desapareix la titola ( comprobat que no)

*El polvo que es van pegar dos escaladors ( se suposa que noi i noia) a mitat del gorro frigi.

no en se més

Anònim ha dit...

ola nosotras somos las mas sexis del mundo i las mas wpa pero de poesia no tenemos ni idea si kieres sexo llama al:Tlf.666439232

Anònim ha dit...

ola volvemos a ser nosotras las mas wpas i sexis del mundo tenemos aki a pulido el xico mas i mas bueno (de cuerpo) del mundo i nos ace unas cosas uau!!! si kieres acer algun trio llama al tlf k aparece en pantalla tlf.666439232!! llamanos te esperamos somos mui kachondas a i me olvidava es gratis pero si nos pagas podemos acerte un servicio especial !!!! muak.

Anònim ha dit...

hola soy chico i tengo 15 años me interesa la oferta
i soy de moja comarca de alt penedes
ya os pagaria algo unos 20 o 30 euros llamadme al 699346554
me llamo jose

Anònim ha dit...

estas mui bueno pero no me intereas conozco xicos mucho mas buenos k tu komo por ejemplo el pulli k tiene una polla como la de nacho vidal bueno no tanto pero kasi uau!!! es una pasada nos ace unas cosask flipas tia si kieres konocerlo llama al tlf.666439232

Anònim ha dit...

soy jose de nuevo ja veo ke me aveis llamado muchas veces aora vivo en les roquetes aver si me venis a ver i acemos un polbito adios
JOSE

Anònim ha dit...

soy jose de nuevo

me han dicho k ay una grupo de tios en mi cole k buscan orgias

se llama petro raventos medina i guerrero con sus michelines
experimentareis una cosas inimaginables llamad al 665987426

Anònim ha dit...

soy jose de nuevo
me han dicho k un tal tio tiene la polla de nacho vidal.
a unos amigos les gusta hacer muchas orgias i buscan chicas para hacerla teneis k llamar al 654321897

Anònim ha dit...

si el de la polla de nacho vidal es pulli su nmero es 666439232

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,