dimecres, 6 de febrer de 2008

OBERTURA TEMPORAL.... 7b+ A MASRIUDOMS


Tornem a obrir, de moment.
Sincerament em creia que les meves pròpies reformes trigarien més dies (encara no les tinc enllestides del tot) però ja estic a punt per explicar-vos minsament alguna tibadeta.
Aquest cap de setmana llarg (tres dies per la gent d’Andorra) el nanu i jo vàrem agafar els trastos i ens vàrem escapar a Siurana. Em tibat a l’Esperó Primavera i al Pati dissabte. Diumenge a Masriudoms juntament amb el David i el Gerard i dilluns tornem a Siurana al sector Can Toni Gros. A tots els llocs bones vies i en alguna via alguns “alejes” més que importants i el grau apretat, Siurana és Siurana.
El meu grau màxim no encadenat ha estat 7a i l’encadenat 6c+. El nanu ha triomfat emportant-se el seu primer 7b+ a Masriudoms i un 7a i un 7b al sector de Can Toni Gros...Moltes felicitats.
Salut.
Pd. Ahir una corregudeta (ummmm). Sant Julià-Collet de Costa Seda 710 metres de desnivell positius amb 42 minutets i alt de pulsacions...
Vindràn temps millors, això espero.

6 comentaris:

Marieta ha dit...

ostres ostres aquests d'andorra...si continueu així de forts no us deixarem entrar, eh??? jejejej
petons!

Isidre ha dit...

Marieta...i tu parles de gent forta ???? Tota cosida i com tibabes...
Salut

Raquel ha dit...

Odtres, el teu nanu no pare de triomfar!! I tu no et quedes curt, eh!!

Felicitats pel retorn!!

miquel ha dit...

Ben retrobat Kantu.

A mi que fassis escalada, ja m'està be. Ara... que comencis a corret (ummmm) doncs home... ja em comença a ficar-me nervios ;)

Vindre a correr? Uy Kantu, no puc. Avui no puc i demà? PUF tampoc.

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,

Xopi ha dit...

Buenas, somos los propietarios de Can Julià, una casa rural en Masriudoms, con capacidad para 11 personas y escaladores aficionados (nunca hemos intentado subir estas paredes, son demasiado para nosotros), estamos encantados que en esta zona venga cada vez más gente y queremos ofreceros nuestros servicios como casa rural por 20 euros por persona y noche incluyendo el derecho a usar nuestra cocina y leña para la chimenea.
Ademas también os prestamos material de escalada que tenemos a disposición de los clientes en la casa rural.

Pedimos también respeto por los propietarios de la finca que se tiene que cruzar para llegar a la cueva, pedimos que mejor se aparque un poco antes de la finca para no molestar a los propietarios de la finca.

CAN JULIÀ
http://www.ruralgia.com/webs/canjulia