dimecres, 13 de febrer de 2008

TIC BALDAT
Avui me fa mal tot, tic baldat, cruixit i cansat. De fet, avui fa uns quinze dies que no faig ni un sol dia de descans i avui he decidit no fer res...Be res físic perquè òbviament em toca currar fins les dues llavors pillo al nanu Bernat i cotxe fins a Esparreguera que li toca entrenament, a les set acaba i cotxe cap a casa...Una quilometrada, però cap problema, la seva cara de felicitat no te preu.
Mireu ahir vaig fer roco (com cada dimarts i dijous) jo feia el meu entreno anàrquic de sempre, que si una miqueta de pila, que si algun bloc durillo, que si algun pasillo amb peus volats i anar fent...Però la “boua” de la Cristina i el màquina del Txento em varen “picar” a fer amb ells unes sèries d' uns quants moviments amb peus volats de cantus romus... Dios mio no me siento los brazos...Fos tic fos del tot. Quin reescalfon que vaig pillar...I lo millor Que jo a les 20.30 vaig marxar (vaig arribar a les 18h) i ells encara van seguir...Quins bous !!!. Però clar com que ara haig de fondre adrenalina a tope per poder arribar a casa mort i pensar lo justet per poder fer-me el sopar i anar a planxar l’orella... Els dies que no escalo o no faig roco surto a corre per muntanya amb tres dies m’he cascat 2.000 metres de desnivell positius....
Lo ditxu TIC BALDAT !!!!
Haviam si algú coneix el personatge de la foto de capçalera...Va ser un gran aperturista de clàsiques

3 comentaris:

miquel ha dit...

Descansa una mica kantu (hi ha confi,no?) que pillar el cotxe cansat és mal negoci.

L'esport ens manté vius i ens deixa mig morts, eh?

Una abraçada!

ramon ha dit...

Ei.... el de la foto si no m'equivoco era un compte, no es que sigui de la meva "quinta" pero mes o menys, per no desvetllar el secret i donar una mica d'alicient al joc diré que no es tracta del Conde Lequio, ni del Conde Dracula ni tant sols del Conde de Montecristo jejjejej ta xupat no????
Vinga anims Kantugansu i fotra-li canya

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,