dilluns, 25 d’agost del 2008

De la bacteria a la Font Soleia


Ja està !!!!!, de moment, ja torno ha estar operatiu...Bé, més o menys. Fa exactament un mes que no tibava i aquest cap de setmana ja hi hem tornat i en concret a la Font Soleia. He de reconèixer que el lloc hem te enamorat, deu ser que la terra tiba. Ja ho va dir el poeta Com el Vallès no hi ha res, tres turons fan una serra i quatre pins un bosc espès...

El tema està que tinc els dits rebentats, l’artrosi i la merda de medicació que em vaig tenir de pendre (provoca tendinitis a les parts dèbils) i fa que els dits facin mal...però no hi ha res que no pugui superar les ganes de fer coses.

El dissabte a la tarda amb el nanu (que també feia un mes que no escalava) es dirigim cap al Gruyere a escalfar. Jo faig les vietes fàcils (els 6b’s) i el nanu escalfa a la Parèntesi (6c) una via clàssica de la zona i mol guapa...Un cop calents (jo rescalfat) anem cap a la Paret Gran a fer la Bauhaus (un 7a) molt i molt guapo, de pila pura i dura. El nanu el treu al segon pegue i jo li faig dos topes ropes (per provar-me) i el primer força be però....pobre de mi el segon m’arrossego de mala manera... ja deu ser això, penso.... Amb tot això, entre una espessa boira, humida, humida....El nanu es posa a Toma el dinero y corre un altre 7a diu que guapu amb un pas de bloc i més pila. Li surt tambè al segon pegue...Com que no es veu res i les cordes s’estàn humitegant marxem cap a casa.

El diumenge a les 9,30 del matí ja som al Gruyere. L’objectiu és escalar aquí, a l’ombra, fins al migdia. Torno a escalfar als 6b’s (en faig tres) i el nanu a un 6c+ (menys mal que diu que es troba cansat). Vol intentar fer a vista un 7a clàssica i molt bo d’aquest sector. Performance...I efectivament el treu a vista i passant cintes !!!! Està súper content. Jo em motivo i faig la Parèntesi (6c) passant cintes, també estic content. I per acabar el dia el nanu es monta i es treu al segon pegue, també una via molt clàssica de la zona. Printemps 7a+ ...I corre, corre cap a casa que al Bernat li esperen uns macarrons de l’àvia !!!!
Apa gent ja hi tornem a ser-hi !!!!
P.d. Molts dies baixant si es al vespre parem (amb els Panxa del Bou Team), a fer unes tapetes, bonísimes, al Bar Alegre de Ca n’Oriach de Sabadell. Lloc autèntic i amb “ambient” val la pena provar-ho... Ei, ni els conec però és un lloc recomananble. És fàcil baixant de Matadepera just a l’entrar a Sabadell és el primer a la dreta

Salut !!!!!

6 comentaris:

Marieta ha dit...

M'alegro que tornis a estar per aquí donant guerra...jejeje
Jo acabo de tornar de vacances, buaaaaaaa.
En fi, tornem-hi tots doncs!
Ens veiem :)

PGB ha dit...

Ep Isidre, ja era hora que et recuperessis i et tornéssim a llegir.

Fontsoleia a tope!!!

QUIMI ha dit...

Et feliçito per varies coses...pel teu retorn,per aquest nanu que no se l'edad que te pero em te acollonit fent aquests graus...i per la foto mes espectacular de la castellassa que he vist mai..

Arreveure!

Isidre Escorihuela ha dit...

Marieta, Merci ka tal elgrau de Ceusse ???? Flipant no ?
PGB. Si ja veus "mala hierba.." sempre endavant, amb la mateixa il·lusió que als setze anys !!!!
Quimi, Merci per les felicitacions; el nanu 14 anyets acavats de fer.... I la foto un cop de llum al moment exacte. Senzillament SORT.
Merci a tots i a tibar-li

marc ha dit...

ben retrobat.
Au, ara a tibar.

Salut

jclaramunt ha dit...

He lleguit el post una mica tard...però ha valgut la pena, encara que només sigui per anar a fer unes tapetes.
Molt bones les fotos!