dilluns, 27 d’octubre de 2008

TAULES DE LA LLEI: SOBREDOSIS MENTALAquest cap de setmana ha estat intens...
El començo divendres a la tarda fent una vieta a Coll de Nargó a la Paret del Grau i en concret el divertit esperó dels Menairons. Una vieta fàcil (6a,6b i 5c), però tècnica i d’ecalada fineta. Per una escalada ràpida val la pena. Però anem amb presses, no escalfo gens be i la meva “tocada” espatlla dreta queda més “tocada”. Anar tard no es bo, i acabem la via fen dos ràpels de nit...En fi. El cap de setmana comença be.

El dissabte per la tarda el nanu i jo baixem a Tres Ponts. Ell porta una setmana molt dura de càrrega, i ja li han dit que farà poqueta cosa. A Tres Ponts, som poca gent i tots a peu de via gorra i plumes...La meva espatlla i jo ens dediquem a passejar-nos i ha assegurar al peque (be, faig tres vietes de 6b). El peque diu que provarà la via Maciste un 7b de nyapes i de moviments tècnics i precisos, una via guapa. Al primer tiento la monta amb la calma, i com és norma amb ell s’espera una horeta i li fot el pegue bo. No entenc com diu que està cansat...sembla que leviti per la via, va encadenant els passos més difícils, aparentment amb facilitat (però segur que a d’anar infladot). L’encadena i, si, baixa infladot, però amb un d’aquells somriures que ens fan feliços. Són les 18,30 h (horari estiu) i ja fot la suficient rasca per anar cap a casa. Per cert algun tipo/a ha passat per Tres Ponts i ha deixat un 7a (el primer que trobem) tot ple de cleques. Impossible de fer-lo a vista. És un 7a que acaba amb una bavaresa i un diedre i fins i tot a deixat tota la bavaresa marcada ¿...? Això no te cap lògica. Tio/a si el vols clequar pe tu i els teus amics hem sembla molt respectable, faltaria més. Però quan pleguis passa el raspall, PORC/A !!!!


Diumenge amb una horeta més al cos anem cap a Malanyeu. Sector Taules de la Llei. Tinc por de que el sector estigui a petar de gent i quan arribem al poble les meves pors agafen força quan comprovem que quasi no es pot aparcar. Mare meva !!!!. Per sort tots deuen ser pixapins que seguin les instruccions de TV3 i dels tres padrins de Viladrau estan de cacera boletaire. El lloc està tocat per la ma de la tardor i està guapìssim.
Al sectoret i fot un bo de nassos i durant tot el dia estarem sols !!!! El nanu, l’Ester un amic del nanu (que l’està enredant amb això de la vertical) i jo. Quin luxe !!!!.
Muntem un 6a perquè l’Ester l’encadeni perfectament i l’amic del nanu provi amb primera persona que és això de l’àcid làctic i l’inflo dels braços.
Ja sabeu que a la Malanyeu les vies son llargues, de pila, amb una roca excel·lent i amb alguns “alejes” importants.
Com que hem noto l’espatlla en un bon estat. Acabo d’escalfar a un 6c (molt guapo) a la dreta d’un 6b (també val molt la pena) de la placa principal per provar de fer Ivàn i venen un 7a de 40 metres i 13 xapes....Paranoia mental. Necessito el meu temps.
El nanu diu que vol provar un 7b a la dreta d’aquest 7a però es fot un lio i acaba a un 7b+ , Pipo lo taco de 50 metres !!!!. Entre esbufecs i queixant-se de mal de peus...l’encadena a vista. Felicitats el seu primer 7b+ a vista !!!.
Desprès de reflexionar decideixo posar-me en aquest espectacular 7a... Vaig a vista i encadenant, fen un esforç molt gran mentalment per no pensar en els “alejes” brutals que hi ha...El treball mental es tan gran que estic esgotat mentalment i finalment hem penjo d’una assegurança perquè senzillament el cap m’ha fallat !!!! Quina ràbia que m’ha fet i baixo de la via renegant i reconeixent la meva paranoia mental. He fet un exercici d’estrès mental inhumà...El nanu el fa ràpid.

Be gent salut i a cuidar-se

5 comentaris:

Fernando ha dit...

H,
Pues es una lástiam que la gente se dedique a hacer clecas, a mi no me gusta y lo considero una costumbre nefasta. Bastante hay con el magnesio pegado para encima ir con el puntero. Hay no hay la cultura de limpiar la vía una vez se ha encadenado. Recuerdo a un americano en la "Infierno" de Sant Llorenç, el chico tras encadenarla se dedico a limpiarle el magnesio de los cantos. Aquí esto no se estila.

Las tablas de la Ley están saliendo en varios blogs. Tendré que hacerles una visita vistos los comentarios. Sólo fuí una vez, cuando aún era joven en este negocio y probamos unas vías de la tabla derecha, de las tres que hicimos sólo nos gusto una, un 6b, creo, interesante, tenía un repenchón y pasitos con estilo.

Salu2 y que la espalada no moleste

Isidre ha dit...

Ei Fernando, esto de las clequas son la leche a algunos les coloca (en la via) y a otras les da un subidón (del cabreo)...No cuesta nada limpiarlas. En Perles donde ultimamente alguien lo ha esnifado todo, ya pase el cepillo...Espero que el hivierno limpie un poco 3 Ponts.
Les taules de la derecha las vias son largas, de grado más duro y con alegria entre algunos seguros, que les taules de la izquierda. Una visita o dos al año vale la pena

jclaramunt ha dit...

Ei Isidre!
Ara a les Taules de la Llei si està de conya amb el solet. L'Àmbient és collonut, i molt bones vies!
Felicitats pels encadenaments! i al tiu aquest que et diu que et penguis, l'envies a pendre pel sac i cap amunt bou!
Un Sabadellenc més!

miquel ha dit...

Hola Kantu (hi ha confi, no?) Pues ni puta idea si s'han de limpiar o no. Suposso que el ser net es qüestió d'educació. No sé.

El que si sé es que la fotillo dels nanus (nanus?) te la llumeta del sol d'hivern que la veritat és un autèntic tresor. Espero que en poguem gaudir al llarg de l'any. Si a sobre es amb l'oloreta a neu. UAAAAAAAAAAA!

Algú té un kleenex?

Bon viatge, puta!

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,