dilluns, 26 d’abril de 2010

PAM... CONTUNDENT !!!


Quart cap de setmana consecutiu a Tres Ponts i nou cap de setmana encadenant... La motivació, el seu estat mental, l’entrenament planificat i metòdic són part de la clau d’aquest mes d’abril inoblidable.
El dissabte va anar a l’Hospitalet de Llobregat a la primera compe de bloc de la copa catalana. El que va passar allà donaria per fer un serial de sèrie X. Jo no entraré aquí a discutir el que va passar...Crec que són ells mateixos els que han de reflexionar, i molt, sobre l’absurda categoria de promoció.

Fa anys que se’n parla i s’entesten a mantenir aquestes categories que ningú entén. Quan dic ningú em refereixo a competidors, entrenadors, públic...Es a dir, tothom menys la FEEC.

Doncs res, diumenge quedem per baixar de nou al rocòdrom natural de molts dels escaladors d’Andorra, i ahir n’érem 10 d’andorrans a Tres Ponts!!

Avui tenim poc temps, hem baixat tard i tornarem d’hora perquè el Nanu té deures i s’han de fer abans de tot! És a dir que amb quatre hores haurem d’aprofitar el temps!
El seu objectiu és Xarrup, un 7c+ poc fet però diuen que bo i maco, i el meu una combinació de dos 7a+ que dóna un 7b pilós com una mala cosa.

El Bernat va per feina, i amb dos pegues ja té una nova via per la seva llibreta i, amb aquest, ja tan sols li queda una via de setè grau per fer a Tres Ponts. Com sempre, té un segon pegue contundent. El primer el dedica a muntar-la i mirar-s’ho. Ja el conec, i com sempre dóna la sensació que va perdut. Prova els passos durs un parell de cops i baixa. Reposa i pam! Contundència!
Provo el 7b pilós i m’agrada...Baixo i faig un 7a+ amb alegries entre seguros...Bo Tres Ponts.
Per cert, dissabte vaig fer Tos de Gos (Perles). Vaig fer el L1+L2 i us puc assegurar que si el primer llarg és bo, el segon no us el podeu perdre...Per emmarcar, tècnic, finet i llarg, com a mi m’agraden. S’ha d’escalar!  Mare meva quin tros de via !!!!
Felicitats un cop més al Bernat, per ser com ets, per escalar com escales i per acceptar les adversitats amb aquesta categoria. Molt bé Bernat.
Salut gent!

9 comentaris:

Marieta ha dit...

La categoria absoluta masculina és molt i molt dura, però per això mateix competir-hi només li fa que bé. Ànims!!!

TRanki ha dit...

Ueps Isidre.

la XARRUP és un vion ben sòlid...el pas de baix ( al diedre i lance a forat inmens)...el bloc del sostret abans del repòs, i la decisió a pendre en la part final ( mini dinàmics de laterals amb els seguros a distàncies "MANRESANES").

Felicitats de nou!!! Quin bowwwww!

Isidre ha dit...

Tens raó Marieta, però que els de la FEEC no s'escudin amb el grau pq tius que feien 7c+ estaven a promoció.
En fi no cal fer-ne polèmica.
Promoció es una categoria estranya. Ep crec jo.
;-)

Isidre ha dit...

Merci Tranki... Si, va baixar ben satisfet...Diu que li va produir més "estres" l' Estil Clàssic...

miquel ha dit...

Sembla que la millor qualitat d'escalador del teu nanu no es ni la tècnica, ni la força sino el cap, "visto lo visto".

Que no el perdi i amuuunt !!!

Tinc ganes de veure'l al hockey per felicitar-lo personalment.

Siau bous!

Anònim ha dit...

Felicitats pels encadenaments i sobretot perquè té una moral de kriptonita.

ToLo

Oriol ha dit...

La categoria de promoció està feta pels matats com jo gat (JUANITOOOO).

Isidre ha dit...

Oriol....
Doncs si per ser matat fan 7c+ no esta mal eh?

MarcM ha dit...

Ostres, de casualitat he arribat al teu blog.
A muerte i ànims.
Salut i records al Bernat, q veig q ja sap apretar a muerte a roca!
(Marc)