dilluns, 15 de novembre de 2010

PÓDIUMPòdium, estareu d’acord amb mi que és un bon nom per una disco de l’antiga ruta del bacalao (sobretot per un que ja té uns anyets).
Però per molta gent pòdium vol dir aconseguir la satisfacció d’un resultat després d’haver fet tot un recorregut llarg i dur per arribar en les millors condicions a una prova esportiva i en aquest cas concret d’escalada.
Aquest diumenge, la ciutat espanyola de Madrid posava el punt i final a la Copa d’España d’escalada de dificultat després de passar per Valladolid (sota un sol infernal) i Bilbao (amb pluja digna d’Euzkadi).

I a la tercera va la vençuda. Un pòdium que té molt bon gust i deixa molt bones sensacions després d’una llarga temporada de competicions i de bons resultats a la roca.
Els pòdiums, a banda de tenir nom de disco bacallanera, són els tres graons que omplen de satisfacció la trajectòria de qualsevol esportista.
Felicitats a tots els que vàreu aconseguir algun d’aquest tres graonets a Madrid. Sobretot al Víctor Esteller i al Bernat.
I felicitats al Ramón Juliàn per una victòria tant i tant buscada.

3 comentaris:

Antoniu ha dit...

Felicitats al Bernat i dona-li dos euros al chaval, joder que està molt prim ;)

Per quan una compe del Bernat en camisa a quadres? Igual marca tendència.

Anònim ha dit...

Blogsdeescalada.com aprofita els continguts del teu bloc per guanyar pasta i tu sense enterar-te'n. Tu t'ho curres y ell se n'aprofita. Roba els teus posts i els edita en el seu site. Això és il·legal i demostra una falta de respecte pels continguts que tu has creat. La visita compta per ell i no per tu. Escriu-li un mail exigint-li que enllaci directament amb el teu blog i si no, que et doni de baixa del seu site. Entre tots fem. Entre tots podem. Volem enllaç directe a les nostres creacions.


per cert, bon blog... i mlt bones fotos

Anònim ha dit...

Joerr com està el pati.Bernat nennnnnnng,felicitats
Mishima