dilluns, 11 de desembre de 2006

ARBOLI CONNECTION (SERRA DE PRADES)


Deixeu que comenci amb un fet trist/alegre. S'ha mort el Pinochet !!! però el porc ha mort al llit (trist que s'hagi mort així)...què hi farem 3.500 morts a la seva memòria. Et pudreixis...

Be al tema; tres dies a la Serra de Prades i en concret a Arbolí. Erem la Marta, el Patrick, l'Ester, el Bernat i jo mateix. El divendres pluja a tope i força fresca. El lloc és més alt del que sembla, i per cert molt bonic i més que recomenable. Turisme per la comarca, Cornudella del Montsant (ha hon hi ha Goma 2), Borges del Camp... i tot això aguantant uns morros i un mal humor terrible del Bernat; les ganes d'escalar el superen, una mica de moralina i és calma. La resta del dia el passem força be.

El dissabte fot un cel blau, blau i un sol al·lucinant...però és que a fora fot un vent que et tomba. Triem el sector de Can Mansa a Arbolí. I fa molt vent i és tope fred. Provem la roca i els graus. Ens fem uns quants 6a i 6a+ xulos xulos. Les mosses es curren dos cinquillos i estàn sùper contentes. El vent fred ens pot més i camviem de sector, al migdia. Sector l'Ermita. BRUTAL !!! al sol caloreta i unes vies requeteguapes uns 6a+ (un molt dur, pas de bloc) i acavem la festa amb un 6b xulísim a vista. Les noies es fan un altre parell de cinquillos, més complicats. I el Bernat amb un cabreig del quinze perquè s'ha quedat sensa pila i no pot provar el 6b; què vols nanu has fet 6 vies i a vista...

Diumenge a Cambrils (on dormin) i fot un bo de por...Cap a Arbolí el Patrick el Bernat i jo. Avui sense dones. Arribem a Arbolí fot un fred i una boira acollonant. Canvi de sector. Busquem el sector Emmanuelle que està orientat sud total. Hem de fer el jabalí durant mitja hora perquè deixem el cotxe al pàrquing del sector del Dard i no és aquí. Al final arrivem a peu del sector amb unes esganrrinxades i un pateo entre mig de la malessa de 45 minuts. El lloc s'ho val; solete vies guapes de continuitat i bona roca. ens fem un 6a+ i dos 6b+ tot a vista i requeteguapos. Triomf total. I el Bernat no hem deixa de sorpendre'm de com escala; sap patir un munt.

I cap a casa...i demà, dilluns un altre cop a l'infern de la feina !!!!

Ja ho saveu Arboli és un gran lloc per escalar i la Serra de Prades un espai molt xulo i bonic. Les ressenyes les podeu trovar al Bar del poble, bona gent. Per cert el refu està xapat.

Salut i a tibar-li

4 comentaris:

miquel ha dit...

M'agradat el passatge on remarques "sense dones". Encara que pugui sembla masclista hi ha algunes sortides esportives que les gaudeixo més entre amics que entre noies (també hi ha d'altres que tan sols prefereixo amigues ;) ). Crec que té a veure amb "records" tribals quan els pobrets homes anaven a caçar en grup.

No us passa?

Anònim ha dit...

Hola Isidre!

Molt bo el teu text sobre Arboli. Es bo llegir-ho i recordar els bons moments que hem passat tots junts.
Pero prepara la teva pluma, perque el cap de setmana que ve.... ARBOLI CONNECTION AGAIN. Aquest diumenge passat he trobat un sector molt bo (i conegut), Can Simiro, un 3+, 4+, 5 i 5+ per les noies i uns 6b+ xullisims per nosaltres, un 6c també. Aixi, tothom contents!
Bueno, amic, espero que tots aquets somnis et fagin, per un moment, olvidar les penes que tens ultimament.
Ah, una cosa, pot ser que tingui temps aquets dies (dimecres, dijous i divendres), a veure si fem algo
Fins aviat,

Patrick

Anònim ha dit...

AVIAM SI HI TORNEM!!!!!


el teu fill

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信,