dilluns, 25 de juny del 2007

CALOR A COLL DE NARGÓ


Calor !!!!.
El sol va ser horrible. És que de fet, aquí se li acut escalar al migdia d’un dia d’estiu a Coll de Nargó; doncs a mi, que voleu. Soc tossut, em pensava que no en faria tanta, de calor. De fet, la Mercè, l’Ester i jo vàrem estar suant la cansalada fins que ens vàrem decidir fer una retirada tàctica i intel·ligent per anar al sector del darrera ha hon tens ombra i vies guapes i dures assegurades. I el sector estava colonitzat per gent d’Andorra.
Aquí faig tres vietes Marrana 6b/6b+, Másmarrana 6b+ i Samampalma que curiosament no hi ha el grau dibuixat a la paret. Totes les altres si. A les ressenyes que corren i posa 6b+ (ja ne he parlat un altre cop d’aquesta via) però crec personalment que és 6c/+. De fet, corren unes ressenyes fetes pel Josep Maria Alsina que ell ja hi posava 6c...vosaltres mateixos aneu-la a provar i ja em direu. Però a vista i passant cintes !!!.
El fet es, però que vàrem triomfar com la Coca-cola. La Mercè es va fer Másmarrana i un altre 6b del sector de Coll Piquer més uns cinquillos i uns 6a. L’Ester ahir no tenia el dia i va fer un 6a...Tranqui noia un altre dia. I jo entre “pituus i flautuuus” unes quantes vietes.
Una bona cervesa al Tahussà i cap a casa. Rebentats i acalorats.
Avui a Tres Ponts amb el nanu. Demà us ho explico !!!!
Salut i a tibar-li

Per cert algú en sap alguna cosa sobre un nou sector a Perles, "el gran bosc" que vaig veure ahir al llibre de piades al Tahussa. Si es cert pinta be. Tot cara nord !!!! i vies llargues. Tinc una fotillo de les ressenyes


3 comentaris:

ramon ha dit...

Ei Isidre...

Ja cal tenir ganes per anar en ple mig dia a Coll de Nargó, fins i tot les sargantanes s'amaguen a aquesta hora.
Si vols pasat pèl meu blog vaig fer una entrada a on es recollia els llocs per escalar a l'ombra per la comarca, esta tret de la web de maneironsclimb.com.
Felicitats pel fanatisme i pel teu fill, tot una maquina

Xavi ha dit...

Hola Isidre, vas fanàtic escalant aquest any. Encara vas a córrer?? Això del sector de Perles em sembla que és un "bulo". El que si que hem equipat són 7 o 8 vies noves a l'esquerra del sector Tranquil, entre 5c i 6c "ma o meno", tot i que allà també hi fa bastanta calor. A veure si les penjo un dia d'aquests al bloc i les vas a provar. Adéu.

Isidre Escorihuela ha dit...

Bones Xavi Ramon;
Ramon ja tens raó quina bogeria, ja he mirat el tema ombra, Farà falta !!!!
Xavi vaig a corre poquet, potser l'any vinent torno a possar-me apunt per una marató. Però ara vull recuperar el temps perdut i em faig un fart d'escalar. Faig molta esportiva pq és difícil trobar gent per fer via llarga. Haviam si quedem no?
el meu mail per si algú vol quedar per tibar
isidre.extracomunitari@gmail.com