dilluns, 20 d’agost de 2007

TIBAR AMB EL NANUAra feia dies que no tibaven els dos junts. I en teníem ganes.
El tema està que estic una mica ratllat de tant Coll de Nargó, Perles, Tres Ponts... i volíem fer un canvi de sector. Hi havia dues possibilitats anar al Roc de la Lluna (Berguedà) o a Camarassa a un sector, nou que es veu que està molt i molt be (sector la Pera). Un conegut internauta m’ha passat les ressenyes, l’Albert Cortès. Finalment decidim anar al Roc de la Lluna. Camarasa la setmana vinent.
Des d’Andorra fins a lloc hi ha 93 quilòmetres i 1h i 40minuts si et be de gust pagar el túnel del Cadí i si no tens l’opció la Molina, coll de la Creuta, Castellar de N’Hug i la Pobla de Lillet, que això significa 2h i 10 minuts i 120 quilòmetres, però cero eurinyos. Nosaltres vàrem anar per un lloc i vàrem tornar per un altre, més que res per poder-ho explicar....
El lloc és genial. Estàs entre mig d’un preciós bosc de pi i envoltat per algun prat alpí (es que estàs a 1.350 metres d’alçada). La roca d’un calcari boníssim i ple de forats. Orientació sud, sud-est. Ombra a peu de via. Escalada atlètica, vertical i les vies deuen fer entre 15 i 20 metres, al sector Joc de Pilota, que és el que vàrem triar nosaltres. Ni ha d’altres de sectors. Vies entre el 6a i el 7a. Tot amb parabolt i amb “alejes” assegurats per fer uns bons exercicis mentals. Un lloc 10, sens dubte
El nanu, com que ha canviat d’entrenador, estava una mica “tostat” i no podia passar-se molt aquest cap de setmana. I com que segueix al peu de la lletra els consells, no es va passar. Ell va fer 5 vies del 6a al 6c, i jo en vaig fer un parell més. Una perquè el 6c no hem va sortir a vista i li vaig fer un segon pegue. El nanu, estava cansadot però tot i així es va fer el 6c al flaix i la resta ha vista (feia tres setmanes que no tocava roca). Estàs fort !!!. I sobretot molt de coco, perquè al 6c els seguros de dalt allunyen força.


Un molt bon dia sens dubte.
El diumenge canvi de xip. La adeia era fer placa i tècnica. Anem a coll de Nargó al sector del dipòsit. El dia pintava fatal i de fet va acabar plovent. Però encara vàrem poder fer tres vietes d’aquestes rabioses, però boniques: Makoki (per escalfar) 6a, Txiri miri un 6b molt guapo i bombers in the gim 6b+. Amb un pas de posar-s’hi be. Aquí hi vàrem fer topes rops de propina, entre gotes d’aigua, per entrenar una miqueta. Al final del matí va venir la Mercè i la pobra es va tenir de conformar amb tope rop al 6b+...desprès aigua a tope.

Per tibar amb el nanu ens tindrem d’esperar al dissabte que be...està entrenant al plafò. Sort i a tibar-li Berni.
Be gent salut i a viure !!!!
Pd. Per cert gràcies a tot/es per escriure'm el divendres...Em vàreu visitar 77 persones !!!!

3 comentaris:

miquel ha dit...

Chatin...

77 persones? Felicitats!

Per cert com la majoria de vegades que parles d'escalada no pillo ni la mitat pero me da igual.

Us ho vareu passar de conya, no? pues de puta mare. Ale a disfrutar i molts records al makinaBernat.

Anònim ha dit...

soiiii jóseeeeeeee

Xavi ha dit...

Un lloc ben parit els Rocs de la Lluna, quin gruyere de paret. T'hauries d'empadronar a la Seu home que així tindries el túnel gràtis!!!
Adéu, Xavi.