dimecres, 12 de setembre del 2007

TOT S'ACABA


Diuen que tot lo bo s’acaba i per a mi ahir es va acabar l’horari d’estiu. S’ha acabat poder anar a tibar a les tardes. Tot torna a la normalitat, a quina normalitat ? Deu ser la seva; perquè per a mi la normalitat seria poder seguir plegant a dos quarts de tres (14h30)... En fi la realitat és que a partir d’avui mateix tocaran tardes dures de rocòdrom.

Però ahir encara vàrem aprofitar la tarda. Amb el Bernat vàrem decidir baixar a Tres Ponts. Ell tenia entrenament: o plafó o escalar en roca. La decisió la va prendre ràpid... Roca. A Tres Ponts, encara li quedava un 6c per fer. De moment no pot passar d’aquest grau (6c/+) i de tant en tant provar algun 7a.
La meva intenció era fer poquet, per l’espatlla, i em faig les seves vies d’escalfament 6b’s i 6b+. Un cop a punt va directa cap al 6c (Ska Keika) de l’entrada del sector, que és el que li falta. Un 6c amb uns passos durs a vista just a l’entrada, seguit per una secció fineta i tècnica, per acabar amb petit diedre cec, dels que has d’aguantar. Va tranquil i relaxat tota la via i la fa a vista. Molt be tio. Baixa content, content. Per acabar la jornada jo faig un altre 6b+ i ell o remata amb el meu 6b+ i un altre 6b. Tot repeticions.

A partir d’avui tocarà tancar-nos al roco, a l’espera del cap de setmana. Busquem un bon sector de grau mitjà 6c’s/7a. S’accepten ofertes.
Apali gent a tibar-li i moooolta salut.

Espai patrocinat per la Panxa del Bou Gimnàs Rocòdrom a Sabadell. Carrer Quintana núm. 80. Festa d’inauguració 25 d’octubre. Tots convidats !!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon blog, felicitats!

Mira, casualment (o no) acabem la jornada continuada el mateix dia i em toca també començar a anar al Roco.

Respecte als sectors de grau 6c/7a n'hi ha a patades, alguna preferencia de roca, estil o situació?

Records

Anònim ha dit...

Home, k sigui un bon lloc. Calcari estaria be. Bones vies millor de continuitat (llargues). Haviam si em fots un cable. Ja en conec però es per variar una miqueta.
Salut
Segueixo molt sovint el teu blog.
Isidre

Anònim ha dit...

Doncs mira aquest finde anem a Margalef. Suposso que ja ho coneixes :)

Isidre Escorihuela ha dit...

Solc ser un asidiu de Margalef. Bon lloc i u refu de conya...
No ser haviam si trobo un bon lloc. Potser una escapadeta a Camarassa.