dijous, 11 d’octubre del 2007

DEMÀ LA HISPANIDAD I POTSER ROCA



Gent em deixeu que dispari avans d’apuntar ????. És que ja fa dies que em sorgeix un dubte sobre la festa del veïns espanyols.
Demà es el Pilar, dia de la Hispanidad, no fa massa dia de la Raza i properament serà el dia del orgullo Nazional. Sempre parlant d’España, que per sort i de moment per aquí dalt (Andorra) totes aquestes palles mentals no ens passa tant (tot arriba).
Molts de valtrus o aprofitareu per fer tres dies tibantosos per qualsevol punt ha on la roca es deixi.
Però tinc un dubte? Molta gent que viu i treballa a Catalunya (Pujol dixi...és català) i no se sent español, ni combrega amb cap ideal españolista (que a mi ja m’està bè), demà no es tallaran un pel i celebraran la festa de la hispanidad ?. Apali minyons que algú m’ho expliqui fàcilment perquè ho pugui entendre.
Perquè tambè us haig de dir que aquí dalt sempre sortim rebotats d’aquestes festes i festetes nazionals espanyoles o catalanes. Que si be la Vuelta ciclista a España, els nostres nens s’han de quedar a casa per que el transport escolar no faci cues i el ciclistes puguin passar tranquilament. Que si és la Hispanidad i els nens a les 2 pleguen de les escoles i cap a casa. Que si és el pont de la Puri i la Consti, els nens cap a casa “que viene l marabunda”... Que l'11 de setembre...
Quin País Deu meu, el seu i el meu.... Tots plegats els del nord i els del sud som de ptaxim-patxim, pandereta i botijo. Be, flabiol i barretina, o xiulet i esclop. Tant li fot !!!! Quina pena.

I per lo nostre, demà a la tarda per poc que pugui a tocar roca. Dissabte a tibar amb la Santa i diumenge portaré al nanu a la Demasiadao lejos para ir andando. Que agafi “coco” que no tot a la vida de l’escalador son vies de 30 metres i 12 cintes... O no?
Apali bona festa als españols amb ñ i als espanyols amb ny.

I sobretot a ser feliços !!!!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant que la celebrem! Fotem al camp i no anem a treballar
Tots estem fins els cullons d'uns i els altres. Pero una festa es una festa. A caballo regalao ...
Com el diumenge, que es el dia del senior. Politica i religió, ...
Per cert, les fotos són teves? Com que no posa autos ;)

Isidre Escorihuela ha dit...

Touche Birdio per les fotillos...però en un post de més avall ja dic de qui son ;-(. Però si ni han algunes que ho son de meves...
Apali bona festa !!!!

Isidre Escorihuela ha dit...

Per cert Birdio. Parlant de les fotillos . Les noies de la finestra mirant-les be. La morena no és la Marta, no recordo el cognom, que sortia amb el wey ?

Anònim ha dit...

Bona pregunta tio, molt bona pregunta...
cony!! ni me l'havia plantejat..

K. ha dit...

Bé, també faig festa al Nadal i no soc Cristià.

Si pugués, preferiría que em donessis les festes i jo tries el dia per fer-les pero com que no es possible, doncs farem de "marabunda"

Quin remei, no?

PGB ha dit...

el K ha donat amb el Klau :P
Si fos per mi... ni nadals ni hispanitats ni osties. Ara, aquests dies mels repartiria com mes em convingues ;)

A tibarli Isidre!

Anònim ha dit...

potser ens veiem obligats a fer festa, pero no anem a viure a un pais de lladres i mafiosos

intentem desde aqui lluitar per la nostra estimada terra

Isidre Escorihuela ha dit...

Carai anònim, sembla ser que t'has sentit aludit. Noi/a em sap greu...Però ningú t'obliga a fer festa. En el seu dia no hi va haver que va fer objeció voluntaria de moltes coses ? Potser t'ho podries aplicar, si t'estimes aquesta estimada terra.
I per cert per insultar a la gent d'un país millor donar la cara. ;-)

Anònim ha dit...

els andorrans viuen en part gracies a les marabundes de frança i espanya que tant odieu, del turisme de neu i de compres, i de guardar diners en negre de ves a saber quina procedencia, pudrint una bonica part del pirineu que per cert la natura no enten de fronteres,

considres andorra millor?

doncs si tant bona es perque nhi sortiu? poder a respirar?

Anònim ha dit...

Doncs jo... no tinc res a celebrar i no m'agafo pont. Soc els típics consequents imbécils que perden un dia de festa inutilment. Però mira...almenys mha servit per poder posar el comentari aquest aquí.

Em fa gràcia que hi ha molts andorrans que mai es muller per res però sí que són els primers a criticar. Per cert... molta llengua oficial i tal...però cada cop que vinc he de parlar amb portugués i castellà perqué no m'entenen la mitat dels depenents i cambrers.
A cuidar la llengua, xatos... i a tibar!!!!

Isidre Escorihuela ha dit...

Aònim 2. Felicitats per ser conseqüent i felicitats per practicar idiomes com el castellà i el portuguès. Que més vols????
Curiós que poden parlar d'escalada tant sols entreu pel trist tema dels nacionalismes...
Sabeu? Jo em vaig criar amb la polla records (la majoria vascos) i deien "un patriota un idiota"
Com dius tu salut i a tibar....

Anònim ha dit...

POses un post 100% polític i et sap greu que els comentaris ho siguin? curiós, oi i altament hipocrita.

No havia comentat res en el teu blog perque ni tant sols el coneixia.

Isidre Escorihuela ha dit...

Ep, greu cap ni un....El que em sap greu, es que et posis directament amb tota la gent d'un País. Aquí com a tot arreu del món, hi ha de tot: pobres, rics, mafiosos, lladres, bona gent, immigrants, nacionals...Un país és un país....Potser si que el meu post tenia un cert aire polític, però en aquest blog hi han més de 100 posts d'escalada i crec que no has opinat a cap més. Oi?.
Venga noi amb això acabo.

Anònim ha dit...

Jo no mhe posat amb la gent dun país et confons d'anonim... i no havia opinat abans pq acabo de coneixer el teu blog
Jo tb ho deixo ja et dic que he opinat pq jo no vaig fer festa per coherència ( un pél absurda pq no serveix de res més que sentirte idiota per perdret un divendres tibant).

Isidre Escorihuela ha dit...

Bou. Et torno a felicitar per la teva coherència.
Espero poder-te anar llegint a d'altres post.
Salut

Anònim ha dit...

Uiii...
feia dies que no entraba al blog i m'he quedat ua mica sorprès del caire que han agafat les coses ...

quina gent més rara que hi ha pel món...

ja ens veurem Isidre, que porto uns dies molt atrafagat
A10

Iñaki

Anònim ha dit...

Però tinc un dubte? Molta gent que viu i treballa a Catalunya (Pujol dixi...és català) i no se sent español, ni combrega amb cap ideal españolista (que a mi ja m’està bè), demà no es tallaran un pel i celebraran la festa de la hispanidad ?. Apali minyons que algú m’ho expliqui fàcilment perquè ho pugui entendre.

aquestes paraules son teves.....i nosaltres navegants intentem contestar.... per la resta felicitats per l´activitat i les fotos tant les teves com les altres

els patriotes... idiotes (p.r) son els que tenen patria nosaltres els catalans ni tan sols podem tenir patria, per tant els teus comentaris fereixen, admet comentaris home......

anònim 1

Isidre Escorihuela ha dit...

Anònim 1.
No tinc cap intenció ni una de ferir, ni ofendre a ningú...nomès faltaria !!!! El meu post era per animar una miqueta el "cotarro" res més lluny que això. Em sap greu si la gent s'ha ofès.
Els temes sobre nacionalismes son delicats.
Salut i gràcies per opinar !!!!

Anònim ha dit...

cap problema Isidre, jo tampoc he volgut emprenyar a ningú

gracies per la info, ja he fet servir molta de les teves recomanacions

visca l´escalada!

anònim 1