dimarts, 18 de desembre del 2007

CANVI CLIMATIC AL NEPAL


"El pueblo Sherpa ha ayudado al mundo desde 1.922 a ascender el monte Everest. Ahora, nosotros necesitamos VUESTRA ayuda”


El canvi climàtic no perdona a ningú ni a cap País.
Al Nepal comencen a tenir greus problemes....



6 comentaris:

Anònim ha dit...

joerr...G!!!
Mishima

Anònim ha dit...

Veus, aixó pasa per no dedicar-nos a plantar patates, a baixar a Barcelona en mula pel congost dels tres ponts (ara que està més arregladet), tirar d'hort per fer les sopes de casa a la llar de foc integrada de la cuina, alimentar les gallines amb les restes del dinar i fer 6 fills (L'hereu, el capellà, i els cavalers...) Tant negoci, cullons...

Isidre Escorihuela ha dit...

I la pubilla ??????

Anònim ha dit...

Ostia si, ho sento! I la pubilla que, vulgui o no vulgui, la casarem amb l'hereu de cal forrat i per dot hi posarem els ossos que ens sobrin del caldo de Nadal. Els dels galets i carn d'olla, que no està mal...

Antoniu ha dit...

El canvi climàtic el patim tothom. Potser per temes econòmics abans seran visibles en llocs més pobres però ull a l'error de veure aquests països com a banc de proves.

Pringuem tots i aquesta és la idea que s'ha de transmetre. Sino "perquè he de baixar la calefacció? Per a què els del Tibet tinguin neu? Pues que se jodan". I així no anem enlloc.

Per cert crec que el canvi climàtic és irreversible i que ss'aprofita l'avinentesa amb finalitats ecónomiques ja que les empreses "tradicionals" no podem competir amb d'altres emergents com les xineses a no ser que tinguin el valor afegit de ser "producte ecològic".

O sigui que molts ecològics no deixen de ser un puto instrument per afavorir unes empreses enfront a d'altres.

Vaya rajada...

Anònim ha dit...

Estimat Isidre, el tema del canvi climàtic és bastant espinós per jo i sobretot pel que veig en la meva illa en els darrers anys.
Poso el meu òbol en el dia a dia, des de reciclar fins haver posat un panell solar a casa, cuido la despesa de l'aigua com si fos or, i vaig al treball amb tren o bicicleta, àdhuc així ho veig malament, molt malament.
Be, que tinguis unes bones festes, que mengis amb moderació, que gaudeixis d'unes bones vies amb el teu nanu i companyia. I que ja tens el teu regal en el meu blog. Ciao.