divendres, 18 de gener del 2008

PRADES I MONTSANT




Amb el nanu vàrem pensar que seria una bona idea anar a passar els primers cinc dies de l’any 2008 cap a Siurana i voltants. De fet fer-li una proposta d’escalada al Bernat es sinònim d’acceptar-la, és a dir que anava a tirada assegurada. Truquem a un amic seu de Reus l’ Albert Flaqué (una màquina d’això del joc vertical). Ell encantat, ens farà de guia durant quatre dies fantàstics i fanàtics.
I jo que hi faré amb aquests dos ???? Em preguntava entre somnis angoixats...Res faré tops rops a fondo i així podré pujar per algun lloc. Però al final, tot va ser diferent aquests dos xavals em motivaven i m’animaven per que fes algunes de les seves vies i va ser genial la veritat.
Per no fer-me passat dient-vos les vies que varen fer us faig un resum dels sectors que vàrem estar:
A Siurana: Can Piqui Pugui. Aquí els dos s’hen porten un 7a a vista. L’Albert es baralla amb un 8a+ i el nanu amb un 7b
L’olla aquí fan diversos 7a a vista. Fins i tot a mi m’hen surt un a vista (gràcies canalla!!!). L’Albert te una dura batalla amb un altre 8a+
Mas Riudoms. L’Albert 7c a vista, el Bernat dos 6c+ a vista i un 7b+ amb una caiguda i jo un 6c+ a vista i un altre 6c+ al segon pegue. Un mega sector
Racó de missa. L’Albert 7b/b+ a vista el nanu dos 7a i un 7a+ a vista. L’Albert prova la via Falconetti 8a+.
En definitiva uns bon inici d’any entre roca i canalla fanàtica

3 comentaris:

PGB ha dit...

Collons la canalla com pujaaaaaa!!!! :O

Anònim ha dit...

Yep Isidre

Quina sort que tens (teniu). Està molt bé això de que l'alumne superi al mestre, és llei de vida, oi? (l'única putada és quan ets el mestre, je, je)
Jo estic mig lesionat, el tendó d'Aquiles m'està donant la llauna... (ja saps, és que tinc grans referents de la cultura clàssica, ... Aquiles i tal -ó)
Iñaki

Anònim ha dit...

Hola xaisssssssss
Fen