dimarts, 5 d’agost del 2008

BACTERIES AMUNT I AVALL (no és cap nom de via)




Efectivament el títol del post no és cap nom de via (ni llarga, ni curta) tot i que ho podria ser...Senzillament és el que hem passa a mi..... Avui fa una setmana que m'han detectat o re-dectactat (ja és el segon cop que corre pel meu cos) una bacteria que es paseja amunt i avall per una part de l'anatomia human exclusiva dels homes. Aquesta bacteria tant sols la pillen dos de cada 10.000 tios i jo amb una any i mitg ja l'he pillat dues vegades !!!!. Ben mirat no és que la pillis tots la tenim adormida, però a mi s'hem desperta i us aseguro que fot molt mal.
Ja fa una setmana que estic tirat o al llit o al sofà...No puc fer es de res, si no la tia es reforça i llavors no hi ha qui la pari. L'altre vegada la broma hem va durar quasi tres mesos de baixa. Ara porto una setmana i m'enfilo per les parets!!!! NO PUC MÉS i encara és pitjor quand hem conecto al internès i us miro els blogs !!!!!
Be gent feu alguna tibadeta per mi
Salut i bon estiu

13 comentaris:

Marieta ha dit...

Isidre: tu tranki home...no t'esveris que deu ser pitjor!!! A descansar s'ha dit. bicho maaalo.

Josep Barberà. ha dit...

Doncs mira Isidre.
Ara que sé que no pots fugir de davant la caixa tonta aquesta que té al davant un teclat,faré una entradeta pensada per a gent com tu.
Un tostón,vaja!.
Gent que té mooolt temps per perdre davant l'ordinador i no pot esbargir-se prenent l'aire de les nostres estimades muntanyes.
Estigues atent.

Aposar-se bé...

PGB ha dit...

Isidre, prova de fer un "los 5 contra el calvo" (que si que es un nom de via) a veure si "escups" la bacteria ;P

I ara seriosament: anims!
Jo vaig entregar el Projecte de Final de Carrera la primera setmana de juliol i segueixo amb una tendinitis al colze. Ja fa un mes que podria estar escalant i no ho faig + el temps que portava clausurat a casa programant...

Isidre Escorihuela ha dit...

Merci pels ànims noia i nois....
Aki passant les hores...
Apali salut i a cuidar-vos

Antoniu ha dit...

Kantu... hi ha confi, no?

Doncs xavalin, vaya mala pata o mala polla? Xiste fàcil, pero noi no se que dir-te... sobretot veien que trenques totes les estadístiques sobre aquest virus tan raru. Qué tal si compres un bitllet de la loteria?

Tota aquesta tonteria per donar-te ànims i paciència, molta paciència.

Apali siau

Mingo ha dit...

Coi Isidre que però de vacances no vau anar a escalar?. Conyes apart, espero que aquest cop et recuperis més ràpid.

Anònim ha dit...

Eiii,neng canta el "viru-lai" que el mal espantA.a les properes tapes ...que conto un o dos per part teva? ...jejej ,chiste facil.
Mishima

FLIPADITS ha dit...

JA TE COLLONS EL TEMA COMPANY AIXÒ SI QUE ES UN PROBLEMA I LA RESTA SON COLLONADES QUINA MANERA DE TOCAR ELS COLLONS MÉS ESTRANYA TENEN AQUESTS BACTERIS . LLÀSTIMA QUE ET FAIXI UN MAL DE COLLONS. UN CONSELL... COMPRE'T UN BANYADOR AJUSTAT I VES A VACIL.LAR A LA PISCINA, SEGUR QUE TRIUNFES I QUAN S'EN VAIGO A ESCALAR AMB MALLES I A LO LOCO ¡¡

SALUT COMPANY

ROCO ISIDREFREDI

Anònim ha dit...

I a sobre aniré a la Rabassa i et fotré tots els ceps.

Apa, cuida't.

isaki ha dit...

Doncs res, que sigui lleu i et recuperis aviat.
Força i pila

isaki ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Molts ànims Isidre,

Recupera't aviat!!!

joan (Sabadell)

Anònim ha dit...

Isidre!!! quina mala pata...si et serveix de consol jo tampoc podré escalar durant uns mesos... dimarts vaig caure, m'he trencat el dit i ahir em van operar... ja veus quin final d'estiu... en fi, molts anims i pensar que no estas sol!!!! un petó molt gran i recupera't aviat... MUAACCC!!!!

Cristina Vilella