dijous, 21 de maig de 2009

ALEA JACTA ESTPujada a l'Aizkorri


Ahir últim entreno de qualitat. Crono d’Anyós a la Font del Mallol (41’29’’) 750 de desnivell positiu, acabar d’arribar fins a Beixalís (800 de desnivell) i baixada a casa, total 1h i 20’.
El temps de pujada va ser el mateix que la setmana passada, però amb molt males sensacions produïdes per la dieta de buidatge de carbohidrats o dieta Sueca o dieta dissociada...Cada u que es quedi amb el nom que vulgui. Però vaig pillar un PAJARÓN que no us explico. Però estic content, per que pajarito i caminant més que l’altre dia he fet el mateix temps !!!
Avui faré un rodatge suavito i s’ha acabat l’entreno. Feina ben feta. Més de 900 km a les cames, he passat dels 20.000 metres de desnivell i més de 65 hores d’entrenillos, sense comptar amb l’entreno de l’hivern. Ara falta que aquest constipat que em ronda es porti be i no em faci la guitza.
Moltísimes ganes de córrer, sense cap més pretensió que acabar i gaudir d’aquesta cursa amb el nanu i la Santa (que seran la meva assistència i suport).
Res, poca cosa més demà cotxe i cap a Zegama.
Ara toquen les paranoies de totes les maratons: la roba, les sabatilles, el menjar, ritmes de cursa, el temps (que donen pluja)...En definitiva nervis

...I desprès? A tibar amb el nanu, a pescar pel Madriu amb l’Ester i ...a entrenar que el 28 de juny s’acosta
Salut i gràcies als que hem llegiu.
Us deixo amb un recull de fotos que he tret de la pàgina oficial de Zegama.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Uffff!!!

miquel ha dit...

Estic segur que malgrat l'esforç, el patiment y la duresa del recorregut la carrera et passarà com un suspir y el record et restarà per sempre.

Una forta abraçada!

Bulderban ha dit...

Tu pots...et suritras per damunt del Aizkorri. Disfruta x2, ja saps porque amic !

miquel ha dit...

PUTAAAAAAAAAAAAAAA

Qué no sé res de tu!
Ni classificacions, ni crónica al blog... andestaaaas?

Estic impacient per saber de tu