dilluns, 27 de setembre del 2010

DE SABADELL A TARRAGONA BAIXANT PEL SEGRE


 

Ja aviso d’entrada, als que no els hi agradin els blocs personals no cal que segueixin llegint...

Dissabte al matí plou, fa fred i a les muntanyes està nevant. Són les 6 del matí i els carrers d’Andorra estan deserts, humits i amb penombra, la tardor ens va tapant tranquil·lament...
Furgo i cap a Sabadell a la darrera prova de la Copa Catalana. Un cop més, l’organització és desorganitzada amb ganes. Són les 11 i 15 minuts del matí i encara no ha començat a competir ningú quan en teoria a les deu s'havia de començar... Una cosa a millorar, crec jo  pel bé dels escaladors i dels espectadors eh?

A la final de la categoria promoció hi va haver molta emoció fins el darrer bloc, on tots hi van arribar empatats i es va resoldre amb un pegue al límit a favor del Bernat.

De l’equip d’Andorra (que estem en ple canvi) van baixar dos debutants de 12 i 14 anys (el Roger i el Guillem Colell) per anar agafant experiència. Molts ànims nois !!!! 

Diumenge fot un dia espectacular, amb un cel blau ras i amb les muntanyes més altes ben nevades... La cosa promet.

Al migdia cotxe i Tres Ponts. L’Ester, el nanu, el Guillem i un servidor.
El gorrito i el plumes ja són peces obligades... Per primer cop a la temporada a les cinc de la tarda ja estem sols !!!!! Es nota la rasca, però el tacte de la roca es boníssim i la tranquil·litat i la pau s’agraeixen...
Aquí ens retrobem amb uns bons amics ceretans que estan forts, forts i que per a ells els anys no passen...

Seguim el ritual de sempre i jo escalfo a les mateixes vies de sempre (des del mes d’abril que faig les mateixes...) i el Bernat a les seves... Més tard faré les mateixes vies de sempre que em serveixen per fer pila i agafar coco. A les parts altes hi bufa el vent i sumat als “alejes”, i que a baix ningú crida, li dóna tot plegat un ambient alpí excepcional...
El Bernat passa flotant per Tarragona i decideix fer-se un banyet al Segre per rematar la feina... Quin bou !!!!
Salut gent.

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats Bernat!!
Marc, Nadia, Gina i Tolo

Anònim ha dit...

Tot un espectacle veure el Bernat a la compe, i felicitats a tots dos!!
Joan sbd

caputxeta escaladora ha dit...

Vaya merda de blog... no hi ha fotos teves en pilotes ;D

Ara en serio. M'alegru que el Bernat pugui tocar tots els pals i que després de la Copa es fiques en roca de veritat. Crec que es important no perdre perspectiva i saber d'on ve això de l'escalada. Que el circ de les competis està molt bé pero que no deixa de ser aixó, un circ.

I sobretot, pensa a renovar la revista"Alpinist"!!!

Déu putes fins...

Anònim ha dit...

mmm amor de pare... Els a vista son MOLT DUBTOSOS ja ke CONEIXIA PART DE LA VIA, directament per que ls havias fet, i per coherencia, si escales CADA SETMANA EN EL MATEIX LLOC tenies INFORMACIO VISUAL O APROXIMADA de les vies.
Es una pena AQUEST ANSIA CUTRE DE SER CONEGUTS. MES HUMILTAT, AMB EL TEMPS JA ENS COINEXEM TOTS I SABEM COM ESCALEM.

PD. Aquest cap de setmana dos catalans anonims han fet 8c, i algun mes 8a avista, i nom passa res per no PIAR I MENYS MENTIR.
Salutacions i reflexiona.

Jaumegrimp ha dit...

Felicitats al Bernat i a tú per la part que et toca, pels bons resultats
a la paret i a la competició!
Tan sols i com a part implicada, respondre la queixa que expresses, és
ben cert que vàrem iniciar la competició tard, però el motiu l'hem de buscar en un desig d'esperar a tenir més públic expressat pels tècnics de la FEEC...per part dels organitzadors, UES, ho teníem tot apunt a les deu...però malgrat l'espera suposo que aquest fet no haurà enterbolit un dia joiós, de sana competició i companyonia, tan sols demanar-te disculpes ja que sé que havíeu matinat molt!
Com a reflexió final comentar que sovint expressem queixes, "organització desorganitzada amb ganes" per exemple, que fan mal...i
més quan vam esmerçar tots els nostres esforços en que tot anés rodó...si no ho vam aconseguir
les meves disculpes per endavant.
Una abraçada Isidre i Bernat!

Anònim ha dit...

Noi, per no piar no deus piar de lo teu, potser perquè no hi ha res a dir o segurament perquè tens tantes coses meravelloses de que parlar amb humiltat i amb la veritat pel davant que no deus saber per on començar, pero sembla que de lo dels altres te'n fas un fart no? Ja m'ho van dir l'altre dia que quan es busca la paraula honestetat al diccionari surt la teva foto!!! Quina sort ser tant virtuós!! Felicitats!!
Però és ben sabut per tothom que criticar als altres es més fàcil que parlar d'un mateix no? i sobretot criticar amb aquest to i d'aquesta manera i sense donar la cara. Em sap greu dir-te que no diu gaire al teu favor això.. Avui en dia la timidesa és un mal que té cura, perquè suposo que el motiu del teu anonimat és pura timidesa no? segur que si. I el motiu del teu comentari tant constructiu és per pur amor a la veritabñe escalada de la que tu n'ets garant oi? n'estic convençuda..
Sóc ferma defensora de la llibertat d'expressió encara que no sigui el que es vol sentir, per això ja hi ha els bons amics i la família i com que tu no pertanys ni a un grup ni a un altre doncs ja fas el que has de fer, però sempre donant la cara, amb la informació contrastada i sobretot sense faltar al respecte a ningú.
L'Isidre escriu aquest bloc perquè li agrada, perquè el diverteix i perquè li dóna la gana, sense haver-se de justificar ni amb tu ni amb mi ni amb ningú. Ell hi escriu el que considera oportú i com que es tracta d'un bloc personal doncs no té cap sentit mentir no trobes? ja que no té cap obligació de tenir un bloc. Si tu no et creus el que hi diu, i hi tens tot el dret només faltaria, fantàstic, però quan es tracta de mentider a algú s'ha de demostrar que el que s'ha dit és mentida i tu no ho fas, et limites a vomitar tota una sèrie de frases en les que d'altra banda aprofites per fer-te propaganda dient que tu no ets això ni allò i que no vols dir que has fet això ni allò però resulta que ho dius, ves per on...
També m'ha cridat l'atenció la frase, cito textualment, "Es una pena AQUEST ANSIA CUTRE DE SER CONEGUTS. MES HUMILTAT, AMB EL TEMPS JA ENS COINEXEM TOTS I SABEM COM ESCALEM".
El tema està en que no ens coneixem i no sabem com escalem perquè simplement no sabem qui ets, lo qual fa força difícil poder opinar sobre tu. Noi, et felicito per l'estratègia!!! Jo critico però no dic qui sóc (acte MOLT valent i que t'honora) i així ningú pot dir res de mi!! D'això se'n diu llençar la pedra i amagar la mà!! Valent, si senyor!
Però a part d'això, i a tu que més et dóna si hi ha gent que parla d'ella?? Què més et dóna si l'Isidre parla del seu fill perquè n'està orgullós?? No entenc perquè t'ha de molestar que hi hagi gent diferent a tu! Tu ets "humil" i hi ha gent que no ho és segons la teva opinió. I? això et fa millor persona? millor escalador? més honest?
Estic convençuda de que l'Isidre reflexionarà sobre els consells que li dónes tant amablement però no crec que tingui res a dir-li a algú que s'amaga rere un anònim.
Jo també et dono un consell basat en les teves propies paraules: sigues honest i dóna la cara, perquè el teu comentari m'ha fet pensar en la frase aquella que diuen els castellans "Cree el ladrón que todos són de su condición".
Salut,
Ester

Anònim ha dit...

Siceramente yo pienso que el Anónimo es amigo de Isidre, y hace esos comentarios tan constructivos para aumentar las visitas.

En cuanto a Bernat e Isidre sólo puedo decir que tienen virtudes que yo pongo como ejemplo a mi hijo y a mi mismo.

otro "amor de padre" y CUTRE protagonista.
Tolo

Isidre Escorihuela ha dit...

Bones a tots fins i tot a l'anònim
Gràcies a tots pels vostres comentaris... Tot es constructiu fins i tot des de la destrucció gratuita.
Jaume, ho sento haver-vos molestat, però sincerament, crec que els horaris es fixen per cumplir-los.
Tolo, moltes gràcies t'ho dic de cor.
Malgrat tot segueixo mantenint els comentaris oberts pq tothom i digui la seva.
Salut

Anònim ha dit...

Noia, no ho has entens .El nano sap de que va, ho he dit ben clar, dels suposats avista (8a+).T'has ofes i no hem discuteix es lo important.
Es purament esportiu, si no saps de que va, no et fiquis, merci.

Anònim ha dit...

ah Ester, si que escalo vies dificils,insisteixo que se del que parlo, i mereixem una explicació, si vols hem pots dir Manel.

Un peto

Anònim ha dit...

Perdona pero no sé de què va...
Realment he quedat moolt sorprès...
Bernat

Anònim ha dit...

Hola Manel o com et diguis,
Em sap greu haver-te fet pensar que m'he ofés. No em pot ofendre algú a qui no conec.
Jo no es pot dir que escali perquè seria agosarat fer-ho. Aquest estiu vaig fer el meu primer 5 de primera i em vaig sentir com si hagués fet la rambla!! Quina sensació!! Això és el que té l'escalada, que tothom pot gaudir-ne a tope al seu nivell. I saps? vaig aconseguir aquesta gesta gràcies al Bernat i a l'Isidre, que em van animar a perdre la por i a llençar-me a fer de primera com una campeona, si senyor!!
Ja veus que no estic al teu nivell, ni al del Bernat ni al de l'isidre, així que no estic a l'alçada per parlar d'escalada com a tal ni pretenc fer-me passar pel que no sóc.
Però si que puc parlar del que sé i, al igual que tu, del que em sembla bé i del que no.
I si que puc parlar del Bernat amb coneixement de causa i de la seva honestetat i humilitat envers l'escalada i la vida e general, perquè el conec com si l'hagués parit i he estat present al 90% de les seves sortides en roca a vista al flash i assajada i no m'agrada que es posin en dubte coses que jo he vist amb els meus dos ulls.
A partir d'aquí no tinc res més a dir, si tens necessitat de rebre explicacions vas directament als implicats i els hi demanes sense remenar tant la perdiu.
Salutacions i salut!
Ester

Anònim ha dit...

MANEL...bon nom t'has pensat...jo hagués fica't Jordi que n'hi han més, jajajaja, possats a inventar..., jajajja,..., IMAGINO QUE ET CORRE LA ENVEJA PEL COS EH???, normal,..., nivells com el Bernat si no s'hi dedica hores no s'hi arriba,..., dedica't a apuntar les teves rutes i deixa que els demes apuntin les seves,..., si per si un cas fos mentida ja caurien pel seu propi pes, si així no ha sigut encara es perquè així NO ÉS... aixi que deixa la teva ENVEJa i MALA LLET per encadenar TÚ... i com diu el SENYOR ISIDRE...


A QUI NO LI AGRADI QUE CAMBII DE PAGINA...a mi personalment hi entro cada dia... ES FANTASTIC LO QUE S'EXPLICA...

gracies Isidre... i wueno...TU TB BERNAT PER SER EL PROTAGONISTA DE LES HISTORIES...

petons nois

URI!

Unknown ha dit...

Manel, Manel..Manelito.
Cachis... porque eres asi? hombre!!

Deja a estos palurdos imperfectos para que personalidades como la tuya y la mía brillantes,
llenas de ética, estética, dialectica, fonética (y todas las palabras que acaben en tica)
sobresalgan sobre tanta vulgaridad y medianía.

Que más da que un "niñato" como Bernat, que seguro que se tiñe el pelo, se haya montado una réplica a tamaño real de Tres Ponts en su cuarto, para ensayar las vias?

Además que sabrá la tal Ester de escalada si solo hace un miserable 5º.

Anda colega vamos a dejar de "ensuciarnos" la vista con este miserable blog y vamos a darle caña al Sharma, que me han dicho que sus encadenes son video-montajes.

Y a ti Isidre te digo que voy ha hablar con Sergey Brin y Larry Page para que anulen tu blog. ea!!

Tolo
P.D. Por cierto que sepais que el escalador anónimo que hizo 8c el finde fui yo.
No queria decirlo porque fué al flash y me daba verguenza de mi mismo.

Anònim ha dit...

Manel o Manolo o como cojones te llames y al amigo os ya me gustaria veros escalar.
Tiene menos merito hacer una via al flash que a vista?
Que más da. Se disfruta se hace y punto.
Sinceramente gente como vosotros sobra tanto en la escalada como en el atletismo, BTT, alpinismo.
Y por cierto ni es un niñato, ni se tiñe ni tienes que menospreciar el hacer un 5. Por cierto son amigos mios y los conozco bastante bien.
Soys unos rastreros.
Tala.

Anònim ha dit...

tala que el Tolo escriu amb ironia, no t´equivoquis...

Anònim ha dit...

En general aquí lo que falta es un GAME OVER... que se termine todas estas polemicas, menos ironias, menos comentarios RASTEROS y menos defensores..., SOLO COMENTARIOS DE ESCALADA i que sean objetivos, no puras burlas al personal...

PROU JA!!!...