dilluns, 22 d’octubre del 2007

DIUMENGE PERLES CITY


Estava petat, petadot de la tunda del dissabte, però havia quedat amb el nanu i la Santa que aniríem a tibar a algun lloc. Van tenir compassió de mi i varen acceptar anar a Perles. Sectors Roc d’En Betriu i a la Roca de Perles. Tots sabíem que repetiríem vies, però era un bon dia per escalar i fer-ho en família. Sol , solet i bona temperatura.
Al Roc d’en Betriu està a petar. Fem uns 6bs i uns 6b+ per escalfar-nos (jo m’arrossego, estic fos) I la Santa es fa en top rope i xiulant un 6a clàssic, Bloc suspès. El Bernat vol provar un 7a que és diu surplom. Aquesta via te una caiguda lletja just abans de xapar el quart parabolt (si caus deixes els peus a la repisa) li dic que s’ho tregui del cap i ja tenim mal cara !!!!. Però li passa haviat i es posa a Veles al vent (7a) i se’l fa lluitant al pas de dalt, però se’l treu passant cintes.
Canviem de sector i el nanu es fa Tos de gos (6c) passant cintes i força be. Tot i així està disgustat perquè diu que ha repetit vies. Si, de cor, però ha fet un 7a i un 6c passant cintes...no l’entenc ¿...?. I la Santa? Doncs feta una fiera va fer un 6a (primera part) de primera moltes felicitats !!!!.
Amb moltes feines i treballs arribo al cotxe. He fet cinc vies i ja no puc més.
Un 10 de cap de setmana.

9 comentaris:

marsi ha dit...

Osti!!! M'atrasso en el post però he vist obligat escriure't! Nosaltres vam fer la CADE de Montrebei ahir mateix! Ben aviat fare el post!

Una mica més i coincidim. Potser ens vau veure i tot. Erem tres paios que estavem amb dos cotxes apalancats a la pista d'Estall.

A seguir trepant!

Isidre Escorihuela ha dit...

Si us vàrem veure. Estaveu a l font del'Estall no?. Nosaltres ja baixavem amb el cotxe. Que tal la via?

Antoniu ha dit...

Així m'agrada Kantu... que et "sacrifiquis" pel nanu i la Santa.

Vinga "no me llores" que temps tindràs per descansar i gaudir d'un bon llibre a l'escalforeta d'una infusió.

Unknown ha dit...

Bones! Doncs no, estavem al mig de la pista (a uns 800 metres del parking) en direcció a Estall. Estavem apalancats. La via molt guapa i disfrutada assegurada. Ja faré la piada ben aviat.

Salut

marsi (buril.blogspot.com

PGB ha dit...

fanatiiiiisme!!!
be be, procurant per la familia! ;)

I enhorabona a la Santa i el Nano, estan que no paren!

Anònim ha dit...

La familia .... Mata. Es lo que tiene!
Maquines de no parar i tibar tots plegats.
Finsdijous!

Anònim ha dit...

Quina família “màquina” que tens.
Trio de craks!
R

Xavi ha dit...

Hola Isidru! Felicitats per la CADE, una de les vies més guapes d'Aragó. Haurem de dir-li als minairons que equipin més vies de 7a a Perles que el Bernat ja se les ha pulit gairebé totes. Això és un cap de setmana ben aprofitat. Adéu.

Anònim ha dit...

Encara estíc al primer llarg.
Mishima...