dimecres, 5 d’agost del 2009

RESET


Ja estic, ja he passat pel quiròfan.
Tot molt ràpid…Tres tallets i unes quantes grapes és el record que queda d’un dia i mig d’hospital i d’unes hores de droga legalitzada per deixar-me entre aquí i allà; lo justet per poder parlar amb el cirurgià (cirurgiana en el meu cas) mentre fa la feina. Sensacions estranyes i tot plegat un pèl surrealista…però és el que té el deixar-se drogar legalment. Que sens una miqueta de dolor? Viatge…

Hauria de començar a resoldre dubtes que fa dies que em roden pel cap. Després de rumiar-hi força (poca feina) he decidit fer un reset a tots els plantejaments que tenia i que tinc.

Reset: canvi radical abans que comenci la temporada d’hivern
Reset: mal de cames, bessons carregats…
Reset: retorn a l’agonia de les sèries al tartar, als canvis eterns, als testos per controlar ritme, a l’asfalt, als rodatges eterns tot solet per agafar coco, a la companyia d’uns quants fondistes, a memoritzar temps, ritmes, entrar al gimnàs !!!
Reset: paranoies dels entrenaments, menjades de coco interminables, sensacions amargues de que no arribo…
Reset: intentar fer marca? Una bogeria !!!!
Reset: poca muntanya, poca escalada, poca festa
Reset: Donosti Marathon 2010
RESET: ja ho sabeu, quatre mesos de ritmes, rodatges curts, rodatges llargs, canvis, curses. Intentaré no fer-me pesat ni maxacar-vos massa amb les quilometrades. Potser alguna menjada de coco.
Ja en tinc ganes !!!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cap problema Isidre. Per mi pots explicar el que vulguis sobre els entrenaments i tot el que et passi pel cap.
Jo no he fet entrenos tant llatgs peró ser el que és anar a rodar sol, a no creuar-te amb ningú, tenir la sensació de que estàs sol.

Apa ens veiem

Anònim ha dit...

Quina merda m´he deixat el nom sóc el Tala, apa ara ja esteu informats.

Antoniu ha dit...

Vale... ja ens has dit els RESET. Un cop tinguis el disc dur "net" l'hauràs de tornar a omplir. Aquest cop sense vells virus que t'han machacat el braç.

Benvingut Isidre 2.0

David ha dit...

Bones vull felicitar-te pel blog senzillament COLLONUT un 10. Els comentaris sobre el esqui de muntanya genials (molt pocs en comparació amb els de roca). Desitgar-te una ràpida recuperació i pot ser un dia d'aquests trobar-nos per fer el cabra per les muntanyes o amb bici que veig que és un pal que tens una mica descuidat.

P.D. A partir d'avui un seguidor més del teu blogg. Salut i kms.


David
Escaldes-Engordany