dilluns, 4 de desembre del 2006

HISTÒRIA D'AMOR


Tractat de com enamorar-se i de com seduir a una pared.

El fet és que aquesta senyora pared ja m'havia rebutjat un cop era l'any 1988, i vaig intetar seduir-la i seduir-me entrant-li per la Latin brothers el rebuig va ser fulminant i vaig sortir corrent amb la cua entre les cames. Pocs dies desprès i vaig tornar i vaig aconseguir que em mal tractès. Vaig poder pujar sigilosament per les seves curves fins a 80 metres del cim quan es va despertar em va dir Ha hon vas petit? i no em va quedar més remei que quedar-me a dormir en una repiseta (la nit del lloro). I l'endemà sortir ràpid per tornar a casa ben avergonyit. I és que era molt jovenet per seduïr tota una donassa com aquesta.

Ara, amb l'edat el joc ha estat diferent. Has de ser humil, pacient i tranquil i el joc de seducció es veu recompensat.

Aquest cop ha estat diferent. Li hem buscat la seva part més fràgil i amb molta humiltat i més vells però més savis em aconseguit entrar en el joc de la seducció i jurar-nos mutuament amor etern.

Amb el Patrick vàrem decidir, entrar-li per la via Paül-Lalueza, 450 metres V/V+ Ae o 7a. Tot diedres, repisetes i llargues i sinuosses xemeneies, profundes i estretes. Una bonica via, senzilla, discreta i humil. La ideal per començar a tentajar la pared i entrar en el precís i bonic joc de la seducció.

Els llargs és van sumant tranquilament, pausadament, amb discrecció i finura. Tota l'estona juges a buscar-li els diedres petitons i les travesses més o menys senzilles fins arrivar al peu d'un petit desplom que superes amb tranquilitat artificial ben protegida. El joc és fantàstic i es converteix en seductor i tremendament exicitant quan entres sense més en una sinuosa i llargua xemeneia de 200 metres que et porta directament al cim de la felicitat. El joc és tècnic, però no massa complicat i per evitar que et rebutji de tant en tan és deixa protegir força be, algún pitonet i si portes un bon joc de Camalots (fins el tres ) i el semàfor d'Aliens te'n surts prou bè no et cal dur més eines de seducció protectora (ni pitons ni tascons).

La seducció és un joc i un art i el Patrick i jo em aconseguit jugar-lo i ella ens ha deixat entrar-li, Gràcies Montrebei.

Una gran via en un joc i lloc màgic i fantàstic. Montrebei i el Montsec.

Que més dir-vos? Li he jurat amor etern !!!!!

La imatge és gentilessa d'onaclimb i la via és la vermella