dilluns, 27 d’abril del 2009

I LA FAMÍLIA? BÈ, GRÀCIES



La família, està en perfecte estat de forma. El nanu Bernat dissabte va començar les compes d’escalada. I en concret la de Bloc a l’Hospitalet de Llobregat. Amb els de la fede d’Andorra varen baixar una colla i ell va tornar a pujar cap a casa amb el tercer lloc de la categoria promoció a la butxaca. Desprès d’un hivern difícil per poder tibar i entrenar (molta neu, fred i molt mal temps) la seva motivació al plafó i la bona planificació del David han fet que tingui una miqueta de gas. Felicitats nanu !!!

Pel que fa a mi, ha estat una setmana dura d’entrenament...he passat dels 100 km corrents pel monte i un munt de metres de desnivell acompanyat d’algunes sèries agòniques a l’estadi comunal...La pista és la pista. Molt content perquè a vegades és difícil pair una setmana dura i de moment sembla que o estic fent.

El cap de setmana ha estat, un cop més, genial. Dissabte doble sessió de “rustimenta”. Al matí esquí de muntanya (mare meva es per flipar la quantitat de neu que hi ha) i a la tarda un rodatge per camins de la parròquia d’Ordino sota una fineta pluja.
El diumenge aigua i neu, però tot i així vaig poder menjar-me dues horetes més a un ritme viu per la Vall del Madriu. Per cert està exuberant i guapísima...val la pena anar-hi a fer un tom.

Aquesta setmana més i sembla ser que una miqueta més suau, esperant diumenge que m’estranarè a les curses a peu aquesta temporada...Ja us informaré.
Salut a tots
Per cert ahir va ser un dia especial per Andorra. Els socialistes han guanyat les eleccions generals FELICITATS!!!!!!