dijous, 15 de març del 2007

Si ahir era la consti. andorrana, tocava anar a tibar...


Efectivament festa al Principat i això semblava la famosa i biblica fugida d'Egipte... Nosaltres (el Bernat l'Ester i jo mateix) vàrem decidir dirigir la nostra fugida cap a Coll de Nargó, al sector de Coll Piquer.

Quin dia tant espectacular !!!!! Sol i caloreta a tope; samarretes fora, crema solar, esclaforeta i unes bones tibades. Iniciem la jornada amb cinquillo sup. Així l'Ester tambè podrà tibar (no ho feia des del mes de gener). Pateix una miqueta però s'ho passa be. Seguim amb un 6a+, un 6b llarg de 30 metres molt guapo, un 6b+ dur a vista... i aqui es quan el Bernat es ratlla i l'Ester i jo ens toca la ja clàssica cesiò de terapia infantil...el deixem mig convençut de que la via és més dura del que sembla, que ja està be el que fa, que si patatim que si patatam al final queda mig convençut...però em torna a tocar a mi fer la via per desmuntar-la...amb tot això s'ha fet tard i a més portem una rostida solar a sobre, important. Acavem fen un altre cinquillo per l'Ester.

Un bon dia divertiti i particularment amb molt bones sensacions. Fa tres setmanes encara m'arrosegva per un 6b i de segon...ja ho diuen de mica en mica i sempre s'ha de ser positiu.

Ara aquest diumenge cap a la paret de Catalunya a la Delfos amb el Patrik, el dilluns la crònica sense falta.