diumenge, 11 d’abril del 2010

SETMANA "D'ENCADENES"

                                                                        EL NANU
 
Aquesta setmana la canalla a Andorra encara teníen festa al cole.
El pla era clar: combinar-ho amb el Nanu i la feina i fer algunes escapadetes a tibar-li.
El Bernat tenia alguna cosa pendent, idees al cap i nous projectes, tot combinat amb un fanatisme i il·lusió que s’enganxa… Amb aquestes ganes i energia no em queda més remei que posar-me les piles i buscar una bona via per deixar-hi la pell i l’energia.
La setmana la comencem el dia de la mona i la donem per acabada el dissabte. El diumenge a gaudir del sol…
El dilluns el Bernat té la cosa clara: intentar encadenar Mites moderns un 8a amb una secció de tres xapes contundent…Escala amb el seu ritme constant i tallant-lo quan cal…Té la lliçó apresa d’una patinada inoportuna (totes ho son), i encadena la via amb energia i contundència…Bon encadene.
El dimarts baixem molt motivats. La temperatura és excel·lent i vol provar El Segre un “rutón” de 50-55 metres amb una primera part de 7c+ i una segona que sumades fan un 8a espectacular….La munta i baixa estressat. Diu que és com fer una tàpia però amb grau…Al segon “pegue” es cau dues vegades i baixa ben satisfet…
Divendres és un dia rodó. Encadena en el dia La Pagesa, un 7c+ amb passos llargs i atlètics. Sorprenentment per a mi, es treu de la màniga un repòs inverosímil…Alucino…Una bona via més apuntada a la carpeta.
Dissabte el Nanu baixa amb uns amics d’Andorra a mig matí… Quan arribo ja té muntada Nidra, un 7c+ mític de Tres Ponts. Just arribo i li fa el segon pegue del dia i arriba a la cadena ple d’energia. Baixa eufòric i aprofitant que els d’Andorra tenen muntada El Segre li fa un pegue a mort, de fet va mort, però es buida totalment i encadena el seu segon 7c+ en una tarda…Està pletòric i feliç, feliç …Final d’una setmana (de fet un mes) per emmarcar.
Felicitats Bernat !!!!
I el menda? Doncs res, divendres amb l’eufòria i els ànims del Bernat vaig encadenar el meu primer 7b a Tres ponts… Lluita, lluita i més lluita. Via atlètica amb un parell de passos llargs i un aleje incorporat que et fa tenir el cap desconnectat una estoneta…Com a mi m’agrada.
Salut gent !!!!
                                                                ANDORRA TEAM