dijous, 28 de maig del 2009

SANT TORNEM-HI....



...Que no ha estat res.

Ja tinc al cap dues curses més. Be, una ja la tenia present la del 28 de juny. La goretex sèries de Vall Nord amb pujada inclosa al Comapedrosa... 35-37 Km i uns quants metres de desnivell (2.738 de positius). I el dia 6 de juny m’he apuntat a la cursa de les Tres comarques. Una cursa de 26 Km i 1.050 metres de desnivell positiu. És una cursa molt maca i força ràpida (per mi actualment no és el millor). Val la pena a fer-la, serà un bon entrenament de qualitat de cara al 28 de juny.
Aquest cop, en principi, m’he recuperat força be de la Marató. Tinc algunes articulacions, sobretot turmells, que els hi falta una miqueta d’oli, però en general força be.
De fet el dimarts ja vaig sortir per una pista de muntanya amb ondulats a rodar 45 minuts. A les baixades dels ondulats els quadriceps els tenia a parir i tota l’estona anava mig apajarat (marejat). Tot normal ¿...? Desprès d’estar cinc hores fonent-li una tunda al cos que més puc esperar ?. Trucada al Coach...
Nen que m’he marejat com un ocellet !!!

Home encara estàs buit del tot....Demà fes 50 minuts urbans.
Dit i fet ahir 50 minuts urbans. Quin canvi !!! El principi se’m feia estrany (ei, és veritat !!!) que els turmells no ballessin; i desprès que sorprenentment vaig anar força ràpid, desprès dels deu primers minuts (vaja com el Barça).
Estic content de la meva recuperació. Un cop més, crec que, em fet les coses molt ben fetes. Bons entrenaments, repòs, bona alimentació i ben hidratat. Que be.
Avui ja hem posaré a la muntanya “suavito mi amol”
Apali Salut